Nie chodzi mi o ten film:)
Jeżeli jesteś ktoś tak uczynny i mógłby mi pomóc w znalezieniu tytułu pewnego filmu.... Mianowicie film opowiada o bogatych dzieciakach, które bawią się i hulają... aż pewnego dnia służącą zostaje dziewczyna, która jest bardzo podobna do jednej z sióstr bogatych dzieciaków( Britney) jak się później okazuje odkrywa pewną tajemnice, którą Britney ukrywa przed wszystkimi( mianowicie zabicie własnej siostry i udawanie, ze jej siostra żyje bo wysyła w jej imieniu z różnych krajów pocztówki) zaczyna się śmiertelna walka pomiędzy Britney i służącą, której rzec jasna nikt nie wierzy( bo kto by wierzył, komuś wypuszczonemu z wariatkowa) ale w końcu wszyscy poznają się na Britney okazuję się ona psychicznie chora, rządną uwagi dziewczyną i trafia do wariatkowa a służącej się dobrze ułożyło w życiu:) ma ktoś pomysł na tytuł? albo chociaż jak mogła się nazywać główna aktorka?
To pewnie nie ten film bo tu nie było bogatych dzieciaków, ale fabuła jest podobna. Laska zabiła wcześniej swoją siostrę, a wyobraża sobie, że ona jest z nią, to się wyjaśnia dopiero na koniec, tylko w tym filmie jest tak, że jej matka umarła, ojciec zaczął kręcić z pielęgniarką, która opiekowała się matką, wszystko wskazuje, że to kochanka ojca zabija, ale prawda jest inna...
Tytuł Nieproszeni goście. Jestem ciekawy o jaki film Tobie chodzi, będę obserwował ten wątek, żeby sobie go obejrzeć jak już ktoś poda właściwy tytuł :)