PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465857}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85091
7,2 24 krytyków
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
powrót do forum filmu Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

Ksiazka

ocenił(a) film na 10

Witam, bardzo chce obejzec ten film, ale, nie czytalem ksiazek, czy w filmie sa jakies watki ktorych moge nie zrozumiec przez to ze nie przeczytalem ksiazki?

ocenił(a) film na 9
Jacob Voorhees

Raczej w filmie pominięte są niektóre wątki. Jeśli mogę coś doradzić to lepiej przeczytać trylogię a później obejrzeć film. Prawie 2000stron śmignęłam w 2 tygodnie aż, ze względu na brak czasu (praca). Trylogia wciąga niesamowicie :).

ocenił(a) film na 10
freya75

Wlasnie po to zalazylem ten temat, by ktos mi doradzil.

Jacob Voorhees

Nie czytałam książki ale nie miałam tez, żadnej trudności w zrozumieniem wątków w filmie.

Jacob Voorhees

Polecam gorąco przeczytanie książek:

http://selkar.pl/aff/baqu/trylogia_millennium_stieg_larsson_p_168045.html

Są naprawdę fenomenalne, już dawno nic mnie tak bardzo nie wciągnęło. W potoku miałkich powieści trylogia Larssona naprawdę wyróżnia się na plus :)

ocenił(a) film na 7
Jacob Voorhees

W filmie sporo pomineli, możan go zrozumieć bez ksiązki, ale niektóre watki książkowe całkowicie zmienili. Polceam poczytac ksiazke a potem zobaczyc film :)

ocenił(a) film na 10
Jacob Voorhees

Tak wlasnie zamierzalem zrobic, posiadam wszystkie czesci, ale nie stety nie moge ich teraz przeczytac, w sobote lece na wakacje do polski (mieszkam w szwecji) ale sciagne w wersjach audio i przeslucham, a po jakims czasie przeczytam.

ocenił(a) film na 9
Jacob Voorhees

ja rowniez ksiazki nie czytalem, wczoraj dopiero wlaczylem sobie ten film i smialo mozesz sobie i polecam, spodoba ci sie napewno a i nie jest jakis zakrecony ze trzeba 2,3 razy ogladac

ocenił(a) film na 6
swietojebliwy

jeżeli obejrzysz film przed przeczytaniem może Ci sie spodobać, jeśli zrobisz odwrotnie zawiedziesz sie, bo książka jest rewelacyjna. ja tak zrobiłam, film odebrałam jako powierzchowny, pominął ważne informacje. NIE PODOBAŁ MI SIE.