PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465857}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85091
7,2 24 krytyków
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
powrót do forum filmu Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

Witajcie, nie wiem czy ten temat ma sens, ale mniejsza.
No więc, jaka jest wasza ulubiona postać z tego filmu?
Moją ulubioną postacią jest oczywiście Lisbeth.

Jacob Voorhees

Mnie też najbardziej podoba się Lisbeth,tym bardziej że ma 155cm wzrostu a ja szaleje za takimi malutkimi i wytatuowanymi kobietkami:)
Właśnie kończę czytać książkę mam nadzieje że film będzie równie dobry,na trailerach postacie odpowiadały w 85% mojemu wyobrażeniu;)

ocenił(a) film na 4
josaf85

jestem święcie przekonany że 98% osób które się jara historią Millenium też najbardziej lubi Lisbeth

użytkownik usunięty
Jacob Voorhees

Bo ludzie zawsze wola czarne charaktery . Szkoda tylko, ze w wersji amerykańskiej ta aktorka była taka beznadziejna i rownie dobrze mogła tam biegać w rozwój sukience. Sżwedzi jednak lepiej ukazalo postać Lisbeth.

ocenił(a) film na 10

Przecież Lisabeth to "biały" charakter. Najbielszy z najbielszych.

użytkownik usunięty
MarcinKleczek

Ideał kObiecosci ::/

ocenił(a) film na 10

W pewnych (nerd) kręgach - jak najbardziej :-) Co zresztą odbiło się w popularności aktorki.

użytkownik usunięty
MarcinKleczek

Każdy lubi co innego :-)

ocenił(a) film na 10

Lisbeth, nikt inny w tym filmie nie wybija się ponad przeciętnośc. Ona podciąga całą akcję

golkas0

o tak, zdecydowanie Lisbeth :D

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Od początku, gdy zaczęłam czytać "Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" do gustu najbardziej przypadła mi Lisbeth, a to z powodu złożoności tej postaci. W kolejnych częściach trylogii jej historia pozwala lepiej ją poznać i wówczas przynajmniej ja już za nią przepadałam ;) Ale bardzo też polubiłam postać Mikaela Blomkwista. Myślę, że oboje stworzyli niezapomniany duet ;)