PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465857}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85094
7,2 24 krytyków
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
powrót do forum filmu Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

pierwsza ksiazka jest mega, druga jesli o mnie chodzi troszke mniej mnie zaciekawila troche zbyt "schematyczna" Lisbeth..a wracajac do filmu

WIEK-ten temat mni troche niepokoi a mianowicie film a ksiazka..nie chce za wczesnei oceniac ale aktorka grajaca lisbeth troche jest za stara..ok..nie kazdemu mozna dogodzic ale nie sadzicie tak jak ja?? po przeczytaniu obu skaizek decydwoanie wyobrazam ja sobie jako mlodsza dziewczyne a tu gra ja jakas 30stka (z calym szacunkiem dla was piekne panie :D )

Miejmy nadzieje ze ostatecznie nie bedzie tragedii i trzymam kciuki za film (DAJ BOZE ZEBY NIE BYLO DUBBINGU!! )

jedimw

Nie przesadzaj kilka lat w ta czy w ta co za roznica, zrszta 30stka dobrze ucharakteryzowana spokojnie moze wygladac na dzwdziescia pare. Patrzac po zdjeciach nie jest zle wg mnie.

ocenił(a) film na 8
kusmider2222

tak ale w książce wielokrotnie podkreślony jest fakt że Lisbeth wygląda jak 19/20, ma dziewczęcy wygląd - jeśli można tak o niej powiedzieć :)
uważam ze ta laska ze screenów wizualnie pasuje extra ale wiekowo wolałbym trochę młodsza aktorkę. mi za to nie leży w ogolę aktor grający - Blomkvista

a co do książki to pierwsza cześć wymiata, druga to już słabizna, nudna przewidywalna akcja, słabi bohaterowie. książka bez polotu