postanowilam obejrzec ten film mimo kiepskich opinii(swja droga troche ciekawe - film ma kiepskie recenzje od widzow, a oceny na portalach powyzej 7...). wlasciwie sama nie wiem dlaczego. moze dlatego, ze bylam ciekawa, a inne komediowe propozycje tymbardziej do mnie nie przemawialy.
nastawialam sie na totalnego gniota, ale jednak nie bylo tak zle. dalo sie go obejrzec, nawet calkiem niezle sie bawilam. prawda est natomiast taka, ze ani razu, w zadny momencie nawet sie nie usmiechnelam(a ogladalam oryginal, wiec ani lektor ani napisy nie psuly mi odbioru). I w zwiazku z tym zaczelam sie zastanawiac - dlakogo ten film jest kierowany? serio pytam. tworcy dzisiejszych filmow widocznie wychodza z zalozenia, ze przecietnego widza ze smieszy juz nic innego niz zarty o penisach, waginach I ziole. moze nie mam poczucia humoru, jestem sztywna, ale wedlug mnie predzej cos takiego rozsmieszy niewyzytego nastolatka, niz dorosla osobe... chyba ze to pierwsze jest prawdziwym targetem, to wtedy co innego.
tak jak pisalam, film da sie ogladac, mozna sie przy nim fajnie wyluzowac. jest latwy w odbiorze,prosty... ale komedia z niego baaardzo slaba. jesli ktos szuka filmu, na ktorym bedzie lezal pod stolem nie wyrabiajac ze smiechu - absolutnie nie polecam, chyba ze bawia go durne zarty o seksie I slowo 'f*ck' wcisniete do kazdego mozliwego zdania.
Ja tez od dluzszego czasu chcialem obejrzec ten film i w koncu udało się ,jednak czuje lekki niedosyt po jego zobaczeniu . Uważam ,ze role Dava powinien zagrac np. Adam Sandler ,a zamiast ponętnej Aniston jakas inna aktorka komediowa .Fakt faktem zgadzam się z opinią ,że humor przedstawiony w komedii byl niesmaczny , brakowalo niekiedy mądrych totez zabawnych sytuacji . Ogólnie film na odwal się być moze faktycznie przemawiajacy bardziej do nastolatkow niz dla doroslych . Mozna go rzeczywiscie latwo odebrac ,poniekad wyluzowac -choc nie do konca ,bo malo rzeczy bylo w nim smieszne . Mimo wszystko postawilem 6 naciagana ,a polecic ten film moge zagorzalym zwolennikom kanalu TV Comedy Central .
O proszę. A ja wyłam ze śmiechu co chwilę;)Czyli co?Jestem niewyżytym nastolatkiem?Fakt,że mnóstwo f....w żartów o seksie; o ziele może mnie;,ale ja się z tego śmiałam. Może mi się na starość humor wypaczył?:)Ja polecam, na taki totalny,wieczorny chillout. Odmóżdżenie po ciężkim dniu pracy.
Film może nie rewelacyjny ale też przez parę momentów się roześmiałem. Może i humor jest troszkę niewybredny ale patrząc się an to co się dzieje choćby z naszą młodzieżą to czego wy się spodziewacie. Końcem końców to jest film o tym jak dealer i striptizerka chcą przewieźć narkotyki przez granicę. Raczej poprawnego politycznie humoru nie można było się spodziewać po tym filmie. Mi przynajmniej zajął niecałe dwie godziny podróży autokarem i się nie nudziłem :)