Film bardzo mi się spodobał i fajnie by było, gdyby powstała druga część. ;)
na pewno twórcy tego żałosnego filmu regularnie czytają filmweba i niedługo Ci odpowiedzą... ;D jaki poziom intelektualny filmu taki fanów...!
Powiedzial czlowiek, ktory ocenil ''Wlatcy móch'' 8/10... O, jeszcze ''Hannah Montana'' 6/10. Mysle, ze wiecej komentowac nie potrzeba.
a co, u Cb w gimnazjum już to nie modne? oceniłam też wiele filmów, których Ty nawet nie widziałaś, pewnie nawet nie wiesz, że takie powstały... skoro w Twoim guście są jedynie zidiociałe komedie takie jak Millerowie (Now is good, Friends with benefits itp. ten sam format forever...) pokaż co Ty oceniłaś internetowa cwaniaczko, też chcę się pośmiać.... :-)
Now is Good to zidiociala komedia? Okej, nie pytam o wiecej... Nie martw sie, zapewniam, ze poziom filmow, ktore oceniam (i jak je oceniam) nie jest tak nisko jak Twoj :). Ciekawi mnie po czym stwierdzasz, ze ogladam TYLKO zidiocale (swoja, droga - ciekawe slowko) komedie i [nie widzialam nawet filmow, ktore Ty oceniasz, i nie wiem, iz ktores z nich powstaly? - az trudno bylo stworzyc poprawne stylistycznie zdanie...]
// + po tej wypowiedzi nasuwaja sie wnioski, ktore wskazuja raczej na Ciebie, jako osobe uczeszczajaca do gimnazjum c:
´nie widzialam nawet filmow, ktore Ty oceniasz, i nie wiem, iz ktores z nich powstaly´czy masz schizofrenie, ze odnosisz sie do tego co Ty sama napisalas niepoprawnie stylistycznie zamiast do tego co ja, czy po prostu nie umiesz czytac? nie pytam o wiecej ;-) ´zapewniam, ze poziom filmow, ktore oceniam (i jak je oceniam) nie jest tak nisko jak Twoj´a niby skad ta pewnosc? to ze mama i tata Ci przez cale zycie wmawiali, ze jestes naj- i wszystko wiesz najlepiej to nie znaczy, ze to prawda :-) to, ze na podstawie 2 seriali oceniasz moj gust, mimo, ze ocenilam ponad 1000 filmow rowniez nie swiadczy najlepiej o Twojej obiektywnosci.... wracaj do swojego pieknego, chronionego przez rodzicow swiacika i filmow dla dzieci :-) ps. zidiocialy - jak nie rozumiesz to odsylam do slownika jezyka polskiego... (to taki rodzaj ksiazki)
Prawie poplakalam sie ze smiechu, gratuluje :D! Wiec tak, moze wyjasnimy, bo droga kolezanka ma chyba jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Czyta sie cale zdanie nie tylko jego kawalek. To jest cale zdanie - ''Ciekawi mnie po czym stwierdzasz, ze ogladam TYLKO zidiocale (swoja, droga - ciekawe slowko) komedie i [nie widzialam nawet filmow, ktore Ty oceniasz, i nie wiem, iz ktores z nich powstaly? - az trudno bylo stworzyc poprawne stylistycznie zdanie...]''. Widzisz tam ten poczatek? ''Ciekawi mnie po czym stwierdzasz, ze ogladam TYLKO zidiocale (swoja, droga - ciekawe slowko) komedie''? To jest poczatek, a dalej ciagnie sie druga czesc tego zdania, ktora konczy sie pytajnikiem, a nie kropka. Czyli jest to pytanie, a nei stwierdzenie. Prosto mowiac, chodzilo o to, po czym stwierdzasz, ze nie ogladalam filmow, ktore ty ogladalas i po czym stwierdzasz, ze nie wiem, iz niektore z nich powstaly. Rozumiesz? Bardziej prosto chyba tego nie wytlumacze, chociaz moze nadal to za trudne dla tak ograniczonego umyslu? Dopisek ''az trudno bylo stworzyc poprawne stylistycznie zdanie'' byl, poniewaz trudno bylo napisac takie zdanie poprawnie, bo jest pozbawione sensu.
Przechodzac dalej, nie wiem skad wysuwasz kolejne wnioski, ze mama i tata przez cale zycie mi wmawiali, ze jestem najlepsza itp? Gowno wiesz o mojej rodzinie, nie wiesz kto mnei wychowowal, jak, gdzies itd. WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ.
PS. Sprawdzilam slowko ''zidiocialy'' w slowniku poprawnej polszczyny (nie ma) i tutaj - http://sjp.pl/zidiocia%C5%82e - dopuszczalne w grach. Nie spotkalam sie z nikim na poziomie, kto uzylby takiego slowa, no ale tak jak juz dazylam sie przekonac, Ty jestes na typ nizszym poziomie. Pozdrawiam i zegnam, ta dyskusja i tak cignela sie za dlugo. Na koniec pozwole sobie przytoczyc pewien madry cytacik, ktorego autorem jest p. Stanislaw Lec - ''Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!''. Interpretacja dowolna, nie mam zamiaru jeszcze tego Ci tlumaczyc :)
''Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!'' - zgadzam się! :-) Ale dla lepszego efektu, żeby udowodnić swoją mądrość powinnaś napisać coś po łacinie ;D (taka rada na przyszłość)
A cwaniakowanie i próbę dyskredytacji kogoś na podstawie 2 wybranych tendencyjnie seriali zostaw na drugi raz dla siebie, bo od tego wszystko się zaczęło... Ps. Nie dziwię się, że nie słyszałaś, pewnie nie tylko tego słowa nie znasz. Żegnam.
PS2. Z gory przepraszam za moja bulwersacje przy temacie rodziny, ale trudno mi sie powstrzymac, kiedy jakis kretyn cisnie mi po rodzinie. Po prostu rozsadza mnie od srodka.
A Ty kochanie zamiast wszystkich którzy się wypowiadają na temat tego filmu wyzywać na filmwebie to po prostu o nim zapomnij jak Ci się nie podobał :D Po co tracić czas na coś co nie jest go warte
Czy ja pytam się twórców?
Nie.
Czy możesz oceniać mój poziom intelektualny, po moim guście filmowym.
Nie
Skoro Ci się nie podobał to nie wchodź na dyskusje dotyczące tego filmu.
'Mozemy liczyc na Millerowie 2'? - to kogo sie pytasz i liczyc na rzetelna odpowiedz? ducha swietego? :D aha, wgl Ciebie dyskusje sa tylko po to, zeby pisac pozytywne komentarze... - wiecej pytan nie mam :-) pozdrawiam
Pytam o opinię, nie o konkretną odpowiedź, po za tym film Ci się nie podoba, ale siedzisz na jego forum? Żałosne. Poza tym jesteś świetnym krytykiem filmowym oceniając fil na jeden (na pewno oceniasz wszystkie aspekty takie jak aktorstwo, fabułę, oryginalność - sarkazm).
A Twoja wypowiedź ''jaki poziom intelektualny filmu taki fanów...!'' - aha, czyli, skoro ty oceniasz tak wysoko (6) Hannę Montanę to Twój poziom intelektualny sięga podstawówki (idąc tokiem logicznym), bo przecież jaki sens ma udawanie gwiazdy, pod pretekstem założenia blond peruki? Żaden.