Millerowie

We're the Millers
2013
7,0 229 tys. ocen
7,0 10 1 229144
5,9 40 krytyków
Millerowie
powrót do forum filmu Millerowie

super

ocenił(a) film na 10

Film zajeb.... Nie sluchac tych wszystkich baranow co mowia ze slaby jak sie nie ma poczucia
humoru to niech nie psuja chodziasz opini filmu. Dawno nie widzialem tak dobrej komedii ocena
9/10 :) Polecam

ocenił(a) film na 2
Ziemniak922

Hm... no bo nie jest śmieszna. Przynajmniej dla tych, których nie bawią kloaczno-genitalne dżouki i ośmieszanie nastolatka.

ocenił(a) film na 10
Miela

Ja cie kur... Prosze ogarni sie czlowieku. To ze nie masz poczucia humoru to wiem ale na milosc boska nie kompromituj sie. Bo zaraz bede sie smial z nastolatka (czytaj - ciebie)

ocenił(a) film na 2
Ziemniak922

Jestem jak najbardziej ogarnięty i zapewniam Cię, że mam poczucie humoru. Ale nie rozumiem, czyli jednak się wstydzisz, że śmieszą Cię żenujące filmy? To dopiero kompromitacja.

ocenił(a) film na 10
Miela

Tak mnie i z jakies pare milionow innych ludzi. Dziekuje nie mama wiecej pytan xD

ocenił(a) film na 2
Ziemniak922

Głupich zawsze będzie więcej niż mądrych.

ocenił(a) film na 10
Miela

Dobra daj se na luz. Pewnie Warszawiak z cb ?? Bo widac po zachowaniu

ocenił(a) film na 10
Ziemniak922

A nie Gdansk czyli szajs :)

ocenił(a) film na 10
Miela

jestem ciekawy jakie komedie wg ciebie są śmieszne. Pytam poważnie. Bo np dla mnie ten film jest prześmieszny, Może motyw z pająkiem nie był najwyższych lotów - ale był zabawny i miał w sumie uzasadnienie w fabule.

Dla mnie komedia roku. Dawno się tak nie uśmiałem.

ocenił(a) film na 6
Ziemniak922

każdy ma prawo do własnej opinii , mnie film również nie przypadł do gustu , po prostu był słaby , nie trzeba od razu obrażać innych tylko dlatego , że ma inne zdanie niż Ty