Minionki

Minions
2015
6,8 106 tys. ocen
6,8 10 1 105653
5,0 16 krytyków
Minionki
powrót do forum filmu Minionki

Pamiętam jak poszedłem do Kina na Minionki rozrabiają to była super bajka poszedłem na Minionki i się rozczarowałem moim zdaniem części są nie po kolei tylko po przekręcane więcej humoru było w Minionki rozrabiają a tutaj nic śmiesznego nie było wg mnie części powinny być w tej kolejności

Minionki
Jak ukraść księżyc
Minionki rozrabiają
moja ocena 1/10

użytkownik usunięty
Adiskuter

Nie znasz znaczenia słowa "prequel"?

ocenił(a) film na 4

To nie był prequel

użytkownik usunięty
Adiskuter

Niby czemu?

ocenił(a) film na 4

Tak uważam ale każdy ma swoje zdanie

użytkownik usunięty
Adiskuter

Ten film jest prequelem, ponieważ dzieje się wcześniej niż pierwsze dwie części i wyjaśnia genezę minionków.

ocenił(a) film na 4

to dlaczego najpierw wypuścili te dwie pierwsze części a nie tą jak to wytłumaczysz? skoro wyjaśnia genezę minionków i dzieje się wcześniej dla mnie to jest trochę dziwne ok może dla ciebie nie

użytkownik usunięty
Adiskuter

Niejeden film został wypuszczony później, a jego akcja rozgrywała się wcześniej. To jest normalne.

ocenił(a) film na 7
Adiskuter

Najpierw nagrali "Jak ukraść księzyc". Film się świetnie przyjął, więc nagrali drugą część(sequel) . Ta także została dobrze odebrana, w takim razie nagrano prequel- historię przed "Jak ukraść księżyc. Ta moim zdaniem już nie wyszła tak wyśmienicie....ale niestety-liczy się kasa.

ocenił(a) film na 7
Adiskuter

już bez przesady żeby 1/10 ale faktycznie, zgodzę się, ta część najsłabsza. Albo niech dobrze przemyślą scenariusz, albo zakończą z dobrym smakiem.