PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10063927}
5,8 tys.
chce zobaczyć
Średnia ocena społeczności dla wszystkich filmów produkcji polskiej mających kinową dystrybucję będzie prezentowana w godzinach wieczornych w dniu polskiej premiery kinowej.
6,3 15 krytyków
Ministranci
powrót do forum filmu Ministranci

Tym razem syn Katarzyny Wajdy (Odwilż) - Tobiasz Wajda oraz Bruno Błach-Baar, syn Wojciecha Błacha i Kamili Baar.

kacpero221

Bruno Błach-Baar: samo powiedzenie na głos nie brzmi zbyt dobrze xd

kacpero221

A co starzy są?

marcinsss89

Chodziło o nepotyzm i branie dzieci ludzi z branży zamiast z castingu

kacpero221

Sami swoi.

kacpero221

Tak, Polska to kraj wielkich możliwości. Zwłaszcza dla osób o właściwych genach.

kacpero221

Szanse? To kolejne pokolenie resortowych dzieci nic ciekawego. Wzięliby jakiś normalnych ludzi z ulicy.

kacpero221

O kurcze. Szczerze - miałam nadzieję, że wreszcie poszukali aktorów poza zamkniętym kręgiem. Szkoda.
Ale jak to powiedziała H. Englert w jednym wywiadzie - dlaczego ma CIERPIEĆ tylko dlatego, że jest córką znanego ojca? ;)

kacpero221

dlatego polskie kino leży, zasadniczo wszystko w Polsce leży, cała budżetówka powinna być zlikwidowana, sprywatyzowana, zwłaszcza instytuty państwowe, gdzie najpierw czeka praca od 2 lat na syna a dopiero potem na studia idzie, taka "inteligencja" jest w Polsce, a ludzie po studiach od 20 lat na zmywak jeżdżą na zachód; jeżeli ktoś we własnym prywatnym biznesie tak robi to ja nie mam problemu, tylko on ma problem, a w zasadzie to nie ma problemu bo sam się go pozbywa, już wtedy po rodzinie i po znajomosci tak nie działa, bo najpierw każdy na kasę patrzy