PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 94 tys. ocen
6,9 10 1 93768
7,0 45 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Film naprawdę bardzo dobry. Nie rozumiem dlaczego świetny film ma tylko ocenę: 7. Super akcja, świetnie nakręcony, niesamowite widoki- a to tylko kilka spośród wielu zalet tego filmu. Już dawno nie oglądałem tak dobrego kina akcji. Akcja szybka jak w Bournie, samochody rozwalają się na lewo i prawo. Motyw z wieżowcem w Bombaju i burzą piaskową... cud miód i orzeszki. :)
Jednak zawsze się znajdą zakompleksieni pseudo krytycy którzy oceniają ten film poniżej 5.... porażka ludziska.
Jak komuś się nie chcę czytać tego co napisałem wyżej to: FILM JEST WSPANIAŁY !!!!
ps. Żonie też się podobał :)

ocenił(a) film na 8
transdaw

No ale oprócz akcji,fabuła ma jakiś sens?

ocenił(a) film na 8
aronn

Właśnie wróciłem z pokazu, który odbył się w IMAX Łódź i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem efektów specjalnych jak i fabuły. Wszystko jest spójne, nie ma jakiś wielkich niedomówień i dziur. Ze spokojem mogę przyznać, że jest to najlepsza i najbardziej dopracowana część MI ze wszystkich. Polecam.

ocenił(a) film na 8
Lewunio

No nie wiem,czy jedynke coś przebije...

ocenił(a) film na 9
aronn

Mów za siebie,dla mnie jedynka była po prostu do oglądnięcia(średnia) ale nic więcej za to dwójkę bardzo lubię tak samo trójeczkę.

ocenił(a) film na 8
wisniorzech

Wiesz to juz dla mnie nie jestes wiarygodny,dlaczego?Ponieważ dwójka to juz była tylko akcja bez ambicji fabularnej.