PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 92842
7,0 39 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

10/10!!

ocenił(a) film na 8

Szczerze mówiąc myślałam, że ten film będzie dobry, a jak wyszłam z kina byłam tak
zachwycona! Film trzyma w napięciu i jest zabawny. Tom Cruise oczywiście nie zawiódł, jak
w każdej części wyszedł wspaniale. Muszę pójść na to jeszcze raz! Polecam ten film fanom
agentów i oczywiście całej serii "Mission: Impossible" ;]

Zafinka

super :D na pewno wybiorę się jutro na premierę :D

Zafinka

Jak dla mnie zbyt zabawny, zrobila sie z tego taka dziecięca papka, i jedna wielka reklama I-phona.
Jakoś bardziej przekonuje mnie druga część serii, która miała świetną muzykę, i fajne widowiskowe pościgi...
w ogole lokowanie produktów w tym filmie jest na kluczowym poziomie, niby film łączy wszystko z czego MI jest
słynne - gadżety, maski, pościgi, skoki o otchłań ;-) jednak dla mnie od robienia sobie jaj jest głupkowata seria scarry movie...
zawodłem się, troche po seansie... i niestety nie tylko ja... nie było tego czego przyzwyczaila mnie 2 część.

ocenił(a) film na 8
cabriofun

Ja właśnie uważam, że druga część jest najgorsza z całej serii.

Zafinka

ja uważam dokładnie tak samo

ocenił(a) film na 8
cabriofun

Mnie również druga osłona przygód pana Hunta nie przyniosła pozytywnych wrażeń. Jestem świeżo po seansie i muszę przyznać, że było to soczyste kino na dobrym poziomie:] Z chęcią wrócę na Kreml czy do Dubaju ;) Polecam !!!

użytkownik usunięty
Zafinka

potwierdzam :) jak dla mnie rewelacja :) humor bardzo subtelny, nie wymuszony :)

UWAGA SPOILER .....

rękawiczka mnie zabiła :DDDDDD