PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93464
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

5/10

ocenił(a) film na 5

i wiecej nic nie powiem :D

mylenkaaa

To po co mówisz? 5/10? Chyba naprawdę nie znasz się na kinie akcji...

ocenił(a) film na 7
bartez13_17

Zawsze znajdą się ludzie którzy chcą komuś przez neta dokuczyć. Jeśli taka jest jego wola to nie musi nic mówić. Nie musi oglądać albo oceniać. Przez takich jak ty tematy przy filmach odchodzą od tematu i ludzie zaczynają się na nich obrażać. Jeden oceni według uznania a drugi (bo wystąpił w nim np. aktor którego lubi lub nie lubi) oceni inaczej i wyśmiewa tamtego pierwszego twierdząc że się nie zna i nie ma gustu. Chciałem tylko to napisać. Może ktoś zrozumie że ludzie mają inne charaktery i inne filmy im się podobają a ty swoją wypowiedzią tylko prowokujesz i nic więcej. Może ktoś się do mnie przyczepi że nie stawiam przecinków lub gdzieś dałem błąd. Mnie to akurat nie obchodzi i jeśli nikt w odpowiedzi na mojego posta nie napisze nic mądrego lub nie na temat to ja go po prostu zignoruje. Pozdro!

kacper39

Daj spokój, mówisz a raczej prawisz wyświechtane frazesy, i to niby ja odchodzę od tematu filmu? Zarówno moja wypowiedź jak ta nad nią jest w pewnym sensie prowokacją. Żeby nie było 5/10 to naprawdę w przypadku tego filmu, lekka przesada, poza tym skoro się otwiera temat i piszę swoja ocenę,to należałoby wyrazić jeszcze swoją opinie, czyż nie? W innym przypadku, takie pisanie "5/10 tyle w temacie" tylko zaśmieca forum i nic poza tym, ponieważ nic nie mówi o samym filmie, nie wiem czy autor potraktował tak obraz np. z takiego powodu, że nie lubi Toma Cruisa, bądź ma awersję do kina akcji. Poza tym należy w całości spojrzeć na film, a nie ocenić przez pryzmat jakiś dyrdymałów, o których wspomniałeś, albo to napisać, aby innych nie wprowadzać w błąd. Oczywiście ocena jest zawsze subiektywna, lecz należy ja wytłumaczyć bądź w przeciwnym wypadku, być możliwie jak najbardziej obiektywnym wystawiając notę. Ocena filmu, wystawiona jest z kilku tysięcy oceń widzów i każdy ją widzi, więc po co taki durny temat? Mylenkaaa to krytyk i jej nota jest ważniejsza od innych? I przepraszam za odejście od tematu filmu.

ocenił(a) film na 7
bartez13_17

Jedyna jej wina to to że dodała ten nowy temat ale ty bardziej prowokujesz sadząc że się nie zna lub że jej ocena jest jakaś bez uzasadnienia. Mimo tego można powiedzieć że w sumie niewiele się wysiliła. Zanim chce się coś napisać powinno się zobaczyć czy nie ma podobnego tematu do tego co się chce napisać. Według mnie i tak powinno się bardziej tępić tych którzy rzucają się na kogoś tylko dlatego że ocenią słabiej lub mocniej niż oni sami twierdząc (tak jak ty) że ktoś się nie zna. Przy filmach i tak jest straszny burdel bo wchodzi tutaj ktoś który się chce dowiedzieć czegoś co jest oczywiste lub można łatwo znaleźć w necie. Tak jak np ale to nie przy filmach czy ta gra mi ruszy i podaje parametry. I tak powiem że nic do ciebie nie mam bo jak widać potrafisz się wyrazić na temat. Ale swoją pierwszą wypowiedź trzeba było również napisać kulturalnie a nie naskakiwać na kogoś. Taki powinna być ta strona. Sam już doświadczyłem takiego czegoś, napisałem że film był dobry i że główny aktor dobrze to zagrał. Naskoczyło na mnie dwóch zamiast po prostu powiedzieć że są innego zdania. Od tamtego czasu nie wypisuję zbyt dużo postów ze względu na niski poziom inteligencji i kultury użytkowników (niektórzy oczywiście) ale czasami jak widzę takie posty lub całe tematy jak ten to po prostu muszę się wyładować.

ocenił(a) film na 7
mylenkaaa

Moim zdaniem to jest bardzo dobry film akcji. Napięcie jest, humor jest i akcja jest. 9/10 polecam. NIe nudzi ten film. Byłem w kinie na tym i oglądałem z wielką ciekawośćią:P Film rewelka polecam

ocenił(a) film na 6
kajtekbomb

Przynudzał momentami ;/ i to nie jest film akcji...

ocenił(a) film na 6
KxOxSxTxExK

Zgodzę się ... Może nudy nie ma, film jest przewidywalny i nie przemyślany... Jedyne co mnie zaciekawiło, to dodatki do iPhone'a, które chciałbym mieć :D Ten film, to już coś innego niż poczciwe MI :) Oglądnąć warto, choć szału nie ma :)

ocenił(a) film na 6
JJ79

Zgadzam się ten gadżet był interesujący czego już o samym filmie nie można powiedzieć. Film zły nie był na 6 zasłużył, za dużo rzeczy w ostatniej chwili oczywiście wychodzi to razi w oczy. Osobiście czekam na Niezniszczalni 2

ocenił(a) film na 6
Luke2907

Tak właśnie :) Jeśli idzie o 'Niezniszczalnych 2' to czekamy razem ;)

ocenił(a) film na 7
KxOxSxTxExK

no bardziej sensacyjny niż akcji.

ocenił(a) film na 5
mylenkaaa

strasznie sie zawiodłem ! ! ! fabuła banalna, poprzednie cześci po stokroć lepsze, tutaj z czystym sumieniem daje 5.
"powyższy opis wyraza jedynie opinie autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny."