PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93464
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

8/10

ocenił(a) film na 7

bardzo dobre kino, realizacja stoi tu na wysokim poziomie, wszystko (no może poza banalnym scenariuszem) wydaje się być dopięte na ostatni guzik; spora ilość akcji, nie sposób się nudzić; Tom Cruise wciąż w formie
Moja ocena: 8/10

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Zgadzam się fabuła na topie (modern warfare 3 oraz battlefield 3) natomiast efekty wypas no i ten concept BMW:)

ocenił(a) film na 8
Pauleta

dałem 7/10 tylko dlatego, że niektóre sytuacje są totalnie nierealne, ja rozumiem - Miszyn Imposibru itd ale bez przesady ;D Tom ciągle w formie, ach i Paula Patton jest cudowna ;D

ocenił(a) film na 6
flake

4/10 - rozczarowanie.

ocenił(a) film na 6
Pauleta

dość dobra akcja, ogląda się prawie jak jamesa bonda, na efekty również nie żałowali

ocenił(a) film na 7
ae1337

Chyba najlepsza z części MI, super się ogląda nielogiczności nie rażą nawet tak bardzo. Ode mnie mocna 7.

Pauleta

Moze kiedys takie filmy sie podobaly ale juz amerykanie przesadzaja z tymi efektami, nienaturalnymi stuntami... To samo w Transporterach, Szybkich i wscieklych.... nuda. Jakies te filmy takie puste, duzo kolorow i wybuchow ale w sumie nic. Jednak europejskie kino pokazuje wszystko jakos tak realistyczniej.

ocenił(a) film na 7
hubby

Przecież w Mission Impossible nie chodzi o realizm tylko o czystą akcję w najlepszym wydaniu;).

ocenił(a) film na 7
Grand23

exactly - tu z góry wiadomo, że realizmu nie doświadczysz

ocenił(a) film na 7
Pauleta

Coś te powroty starych marek nie zaskakują super pozytywnie. Dobre, miłe, głupie kino ale nic więcej. ;) Polecam przeczytać ' Grę ' Straussa, po tej lekturze już nigdy nie patrzy się na Toma tak samo. Ale formę trzyma, choć to blisko mu do wieku ojcowego.