bardzo dobre kino, realizacja stoi tu na wysokim poziomie, wszystko (no może poza banalnym scenariuszem) wydaje się być dopięte na ostatni guzik; spora ilość akcji, nie sposób się nudzić; Tom Cruise wciąż w formie
Moja ocena: 8/10
Zgadzam się fabuła na topie (modern warfare 3 oraz battlefield 3) natomiast efekty wypas no i ten concept BMW:)
dałem 7/10 tylko dlatego, że niektóre sytuacje są totalnie nierealne, ja rozumiem - Miszyn Imposibru itd ale bez przesady ;D Tom ciągle w formie, ach i Paula Patton jest cudowna ;D
dość dobra akcja, ogląda się prawie jak jamesa bonda, na efekty również nie żałowali
Chyba najlepsza z części MI, super się ogląda nielogiczności nie rażą nawet tak bardzo. Ode mnie mocna 7.
Moze kiedys takie filmy sie podobaly ale juz amerykanie przesadzaja z tymi efektami, nienaturalnymi stuntami... To samo w Transporterach, Szybkich i wscieklych.... nuda. Jakies te filmy takie puste, duzo kolorow i wybuchow ale w sumie nic. Jednak europejskie kino pokazuje wszystko jakos tak realistyczniej.
Przecież w Mission Impossible nie chodzi o realizm tylko o czystą akcję w najlepszym wydaniu;).