Przestańcie w końcu kręcić sequele tego gniotu...Pierwsza część super, druga gorsza ale
ujdzie jeszcze - ale kolejne?!?!?!? PO CO ?!?!
Po to, żeby można było obejrzeć jakąś akcję a nie jakiś np. "zmierzch", który jest kiepski i nastawiony na zyski z naiwnych dziewczynek, które nie mają pojęcia o filmach. Czemu więc nie nakręcić MI skoro to całkiem dobra seria.
Nie zgodzę się. Pierwsza część była niezła, druga bardzo słaba, jak na razie trójka jest najlepsza ale czwarta część dostaje teraz najlepsze recenzje więc zobaczymy.
Ja rozumiem że jakiś film może nie przypaść do gustu ale żeby od razu jakieś apele żeby przestali kręcić następne części,dawno nie czytałem tak durnego komentarza
mission imposible to bardzo dobra seria, a jak nie umiesz jej docenić to po co tu wchodzisz. Nacisnij czerwony krzyżyk i wyjazd....
Zgadzam sie z przedmówcami.
Nie rozumiem skąd ten hejting idzie:P Przecież nie jest tak że rzeczywiście jakiś apel tutaj robię z rodzaju ZBIERAM PODPISY. :D Ludzie wyluzujcie mam prawo mieć swoje zdanie ;) Nie jest złe ale lepsze serie widziałam w życiu i ZDECYDOWANIE NIE MÓWIĘ TUTAJ O ZMIERZCHU BROŃ BOŻE!! Taka zniewaga..... No ale cóż może i zasłużyłam ;)Pozdrawiam ;)
ja wielu filmów nie lubię lub ich nie kumam, to ich po prostu nie oglądam, nie wypowiadam się na ich temat i nie zawracam sobie zupełnie nimi głowy, nie oceniam ich....
''sequele tego gniotu...Pierwsza część super,''
a tego zdania to już nie skomentuje
przecież jedno wyklucza drugie hehe
sequel to kolejna część ;) ale może nie sprecyzowałam dokładnie o co mi chodzi, przepraszam poprawię się;)
najbardziej w tej serii nie podoba mi się fabuła, bardziej pasuje do filmów z lat 80, lub takich filmów jak Gi joe, nie mówie żeby była prawdziwa do bólu jak w szpiegu ale chociaż żeby kręciła się w około pierwszej części.
Akurat dla większości osób to trójka jest znacznie lepsza niż dwójka, choć nie aż tak świetna jak jedynka. Natomiast co do czwórki, to aktualnie na Rotten Tomatoes 100% - http://www.rottentomatoes.com/m/mission_impossible_ghost_protocol/ - średnia ocena prawie 8/10, także nie przesadzajmy z tym gniotem, jeśli komuś się nie podobają kolejne części to OK szanuję, ale te apele i mówienie, że to dno to chyba jednak przesada. M:I żadnym arcydziełem nigdy nie miało być, a jedynie dobrym kinem rozrywkowym i jak dla mnie takim jest ;)
Won oglądać Pampersona swiecacego w swietle ksciezyca i jego konkubiny z otwartym pyskiem ty zepsuty cebulaku a nie tu ferment siejesz.
hahahahahahah Twoja kreatywność obelg w moją stronę jest piękna :D:D:D POZDRO :D hahahaha Czemu faceci uważają że każda dziewczyna zarzyguję się tęczą ZMIERZCHU.....nieznoszę tego filmu tak strasznie że jakby ode mnie zależało to cała generacja autorki by wygasła byle nigdy nie było nawet najmniejszej szansy na powstanie tego....czegoś . UWIELBIAM OCENIANIE PRZEZ POZORY.
Dziecko wracaj łaskawie do oglądania bajeczek...czy co tam dziewczynki teraz oglądają...nie wiem może Zmierzch będzie trochę bardziej w twoim guście ? Osobiście polecam My Little Pony, mnie się spodobało ale ja mam dziwny gust, ale może tobie też się spodoba.
Jedynka byla swietna, dwujka tez niczego sobie, ogladam z zaciekawieniem zawsze, trzecia byla bardzo dobra, bardzo lubie.
Wiec nie wiem po co ten temat, rozumiem, mozesz nie lubic serii ale nie musisz sie przez to zalic całemu swiatu. Ja np. czwarta czesc ogladne na pewno i z tego co czytam bedzie warto wybrac sie do kina.