PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 92842
7,0 39 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Już teraz jednak wiem że ktoś musiałby mi dopłacić za obejrzenie tego filmu w przeciwnym razie
byłby to zmarnowany czas. Niestety skończyły się czasy świetności Mission Impossible. Twierdzę
że tylko pierwsza część była naprawdę dobra. A oto mój ranking :
MI 1 - 8/10
MI 2 - 1/10
MI 3 - 3/10
MI 4 - nie oglądałam

Stanowczo twierdzę że za takie filmy jak Mission Impossible od 2 w górę producenci powinni
płacić widzowi za oglądanie takich filmideł. Mission Impossible 4 to zapewne taki film który już
wkrótce czyli jakieś 2 miesiące po premierze w kinie powinien pojawić się na straganie za 5 zł, to
będzie świadczyło o jakości danego filmu. To tyle.

ocenił(a) film na 8
nudecroft

Skoro nie masz zamiaru obejrzeć tego filmu,to po jaką cholerę produkujesz się by wyrazić opinię.Nikt Ci za to przecież nie zapłaci.

tequila82

Może i masz rację, to chociaż ty mi powiedz czy warto obejrzeć czwórkę? Pytam z ciekawości. Jak będzie kiedyś leciał w jedynce to może rzucę okiem...

ocenił(a) film na 8
nudecroft

Dopiero co skończyłem go oglądać i mi się na prawdę podobał :D oczywiście w jakości HD najlepiej :D

ocenił(a) film na 6
jastrzi7

wg mojego brata i znajomych (płeć męska, głównie tego typu filmy) to najlepsza część MI.
mnie nie zachwyciła szczególnie, ale może dlatego, że ostatnio przejadł mi się ten gatunek. aczkolwiek wydaje mi się, że na raczej lepsza od 2 i 3, 1 średnio pamiętam.(;

ocenił(a) film na 8
nudecroft

Każda część robiona jest przez innego reżysera.Dlatego ma inny styl.Mnie osobiście się podoba takie rozwiązanie,ale nie każdemu musi.Uważam,że możesz obejrzeć kiedyś ,choć wątpię,by czwarta odsłona przypadła Ci do gustu.( piszę to opierając sie na Twoich ocenach serii i widzę,że tylko jedyneczka podeszła)ale równie dobrze mogę się mylić..W sumie jak się nie przekonasz to się nie dowiesz:)Jak dla mnie warto..

użytkownik usunięty
nudecroft

MI 1 - 8/10
MI 2 - 8/10
MI 3 - 9/10
MI 4 - 7/10

MI 1 - 8/10
MI 2 - 8/10
MI 3 - 8/10
MI 4 - 9/10

użytkownik usunięty
nudecroft

MI 1 - 10/10
MI 2 - 10/10
MI 3 - 10/10
MI 4 - 10/10

ocenił(a) film na 3

dupa, dupa, dupa, dupa

użytkownik usunięty
rysiu266

troll, troll, troll, troll

ocenił(a) film na 3

napisz na pv to ci powiem jakie są dobre filmy! bo ogladasz chyba badziewie..

użytkownik usunięty
rysiu266

zajrzałem w twój profil i powiem że takiego debila bez gustu dawno nie widziałem, więc nie chce wiedzieć nawet jakie filmy uważasz za dobre.

ocenił(a) film na 3

tu ani na tym forum nie ma takich filmów co widziałem.. same gówno piate przez dziesiate.. popatrz na siebie..

użytkownik usunięty
rysiu266

jakieś zastrzeżenia co do mojego gustu?