Smieszą mnie opinie wszystkich skarżących się na ten film (w szczególnośći na brak
realizmu). Sam oceniłem film na 7/10 i uważam że to ocena zasłużona, lecz każdy ma
oczywiście swoje zdanie. Każdy kto poszedł na ten film zdawał sobie sprawę co będzie w
nim zawarte i że absurd będzie gonił absurd, ale chyba o to chodzi w takich filmach. Jeśli
chcecie fimów realistycznych oglądajcie sobie "Plebanie" i "Złotopolskich", a nie bierzcie się
za takie tytuły. Taka jest chyba idea kinematografii, żeby dać widzowi coś czego nie
doświadczy w życiu codziennym i ja jak najbardziej to popieram
Mam takie samo zdanie. Ze wszystkich stron naciera na nas rzeczywistość i czasem mamy jej trochę dość . Kino to rozrywka. Nawet jak ktoś bardzo chce się zdołować to i tak coś dla siebie znajdzie. jeśli kino akcji to jak najbardziej mission i Bond. Super. (choć nie przepadam za tym gatunkiem na te filmy czekam:))
Mi też się podobało. Można się uśmiechnąć w scenach skakania z dachu, czy strzelania, łamania kości i biegania. Ale to było ponad dwie godziny czystej rozrywki. Fajnych efektów wizualnych i relaksu po całotygodniowej harówce. Dałam jeszcze więcej 8/10, bo film mi się naprawdę podobał.