PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93464
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Wiadomo czego można się spodziewać po tej serii. Film w stylu Jamesa Bonda i Jasona
Bourne'a, ale niestety nie dorasta im do pięt. Jest pełen niedorzecznych akcji,
nieprawdopodobnych zdarzeń- taki ma być w zamyśle. Ale jedynka była udana, a seria
zaczęła się niestety staczać w dół. Nie oczekiwałem wiele po filmie, myślałem, że chociaż
dorówna 3jce, ale się zawiodłem. Jedynym mocnym punktem była koleżanka z drużyny
Toma Cruise'a :)

ocenił(a) film na 4
Kuchar_a

Amen!

Kuchar_a

http://www.filmweb.pl/film/Mission%3A+Impossible+-+Ghost+Protocol-2011-483087/di scussion/Wyr%C3%B3%C5%BCnia+si%C4%99+na+tle+badziewia+!,1895624

użytkownik usunięty
Kuchar_a

Jasona Bourne'a zostaw w spokoju bo to jedyna seria o agencie która była że tak powiem ambitnie wykonana bez żadnych gadżetów. W MI 4 twórcy przebili samego Jasonna Borna swymi nieprawdopodobnymi wynalazkami, które same w sobie dostarczyły mi niesamowitego ubawu w złym słowa tego znaczeniu, po prostu przesyt tego wszystkiego zmusza mnie do dania bardzo niskiej noty temu dziadostwu. Następna część MI 5 Ethan w kosmosie będzie strzelać się z obcymi.

ocenił(a) film na 6
Kuchar_a

A czego można było się spodziewać po scenariuszu, którego autorem jest....żydek. Wiele słyszałem o tym, że za ogłupianie narodu amerykańskiego odpowiedzialny jest "naród wybrany" ale prawdę mówiąc nie dawałem temu wiary aż do obejrzenia MI:GP. A wejście do Kremla od tak bez przygotowania zostawiam bez komentarza. Absurd goni absurd.

ocenił(a) film na 2
Kuchar_a

Ten "film" i całą serię różni od Bondów tyle samo co Angoli od Yankesów.

ocenił(a) film na 8
Kuchar_a

Dajcie spokój. Czego się po tym filmie spodziewaliście? Typowe kino rozrywkowe made in hollyshit!!! Trochę gorsza od trzeciej części, ale nadal efektowna i momentami bardzo śmieszna. (Ethan, masz za krótką linę! No shit!)
Po niektórych komentarzach spodziewałem się powrotu do drugiej tragicznej części, ale naprawdę nie jest tak źle.
Nie wiem jak większość komentujących ogląda takie filmy. Camy, DVDRipy 700MB w stereo. Ja zawszę wolę poczekać, ale oglądać minimum w 720p na dużym ekranie z dźwiękiem 5.1 DTS w dobrym kinie domowym (jeśli nie w kinie). W takich warunkach zwłaszcza takie filmy naprawdę dużo zyskują.