bliżej do "najpoważniejszej" jedynki,czy do pięknie komiksowo przerysowanej dwójki?
Lawiruje gdzieś pomiędzy tymi dwiema częściami - te przerysowane elementy nie były aż tak nieprawdopodobne jak w dwójce czy trójce.. Mnie osobiście oglądało się ten film rewelacyjnie. Ani chwili się nie nudziłem i napięcie pięknie budowane. Bourne Ultimatum był ostatnim filmem akcji który tak mnie wciągnął i dla mnie jest wzorem tego typu kina.
Polecam
Moim zdaniem wcale nie jest źle, a scena wspinaczki Cruise'a w Dubaju była jedną z niewielu scen które poważnie wcisnęły mnie w fotel :) Mimo wszystko film mógłby być zdecydowanie lepszy gdyby wyrzucić niektóre sceny lub całkowicie je zmienić, np. >SPOILER< kretyńska scena ze skokiem z dachu na nadmuchaną poduszkę na początku filmu lub bijatyka w fabryce samochodów:P
! Spojler !
Eeeee to nie była fabryka samochodów tylko parking ;)
http://jerrygarrett.wordpress.com/2011/12/22/where-was-that-parking-garage-in-mi ssion-impossible-iv/
O, bardzo dzięki za informacje :D Do tej pory nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego, nawet po oglądnięciu filmu :)