PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 92842
7,0 39 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Niby duze tempo narzucone przez film na oczy widza ale... gra aktorska.... po MATKO!
Zupelnie zbedne i niepotrzebne komiczne sytuacje jak gadatliwy wspolpracownik czy rekawica do szyby ktora co raz sie psuła naprawiała znowu psuła by sie zepsuć...NIE POLECAM!

breras

zgadzam się z opinią, bardzo słaby scenariusz, zamiary czarnego charakteru niczym z filmów o bondzie z lat 70 (trochę nie na czasie), a cała jego postać zbudowana jest na kilku dziwnych minach, trzech może czterech wypowiedzianych zdaniach i niezrozumiałych decyzjach

ocenił(a) film na 8
golfista7

nie rozumiem...gadatliwy współpracownik miło rozładowywał napięcie. To źle, ze próbowali wprowadzić jakis element dowcipu? Moze nie górnych lotów ale zawsze.

ocenił(a) film na 8
klaudia2251

Nom, Pegg był fajny. Jego dowcipy raczej nie superśmieszne, ale też nie żenujące.
A co do rękawicy to chyba był jeden z lepszych motywów. W końcu to normalne, że taka technika się psuje, miły powiew realizmu.

Roy_v_beck

no własnie taka technika nie ma prawa sie zepsuc!! Wyobrazasz sobie, ze Mroczny Rycerz ma niesprawną technologię, która kosztuje krocie ? ? ? W MI4 technologia rowniez jest z najwyzszej polki wiec nie ma mozliwosci na przypadki...

użytkownik usunięty
breras

W normalnym życiu nie ma takiej technologii. Po kilku sekundach całość oderwała by sie od szyby i sru na ziemie. Więc bardzo dobrze zrobiona akcja. Nawet gdybyś zapłacił 100 milionów to nie dostaniesz super sprzętu, bo potem bys od szyby nie odebrał. ;)

chyba to ty z tej szyby sru na ziemie

ocenił(a) film na 9
breras

A mnie film się podobał. Szybka akcja, wybuchy, kaskaderka w Dubaju. Wszystko to co oczekiwałem od filmu dostałem, i świetnie się bawiłem. Polecam!!!

andrew290

swieta prawda... nie wiem czego wiecej mozna chciec od filmu akcji?!

breras

obejrzyj sobie dom nad rozlewiskiem albo ranczo lepiej :D

breras

Niedawno wróciłam z kina i sądze że film byl świetny do konca trzymał w napieciu a te komediowe wciecia byly rewelacyjne :)

ocenił(a) film na 8
breras

Bardzo dobry film akcji. Dosłownie AKCJI. Po prostu w fotelach brakowało pasów bezpieczeństwa! :)