Niby duze tempo narzucone przez film na oczy widza ale... gra aktorska.... po MATKO!
Zupelnie zbedne i niepotrzebne komiczne sytuacje jak gadatliwy wspolpracownik czy rekawica do szyby ktora co raz sie psuła naprawiała znowu psuła by sie zepsuć...NIE POLECAM!
zgadzam się z opinią, bardzo słaby scenariusz, zamiary czarnego charakteru niczym z filmów o bondzie z lat 70 (trochę nie na czasie), a cała jego postać zbudowana jest na kilku dziwnych minach, trzech może czterech wypowiedzianych zdaniach i niezrozumiałych decyzjach
nie rozumiem...gadatliwy współpracownik miło rozładowywał napięcie. To źle, ze próbowali wprowadzić jakis element dowcipu? Moze nie górnych lotów ale zawsze.
Nom, Pegg był fajny. Jego dowcipy raczej nie superśmieszne, ale też nie żenujące.
A co do rękawicy to chyba był jeden z lepszych motywów. W końcu to normalne, że taka technika się psuje, miły powiew realizmu.
no własnie taka technika nie ma prawa sie zepsuc!! Wyobrazasz sobie, ze Mroczny Rycerz ma niesprawną technologię, która kosztuje krocie ? ? ? W MI4 technologia rowniez jest z najwyzszej polki wiec nie ma mozliwosci na przypadki...
W normalnym życiu nie ma takiej technologii. Po kilku sekundach całość oderwała by sie od szyby i sru na ziemie. Więc bardzo dobrze zrobiona akcja. Nawet gdybyś zapłacił 100 milionów to nie dostaniesz super sprzętu, bo potem bys od szyby nie odebrał. ;)
A mnie film się podobał. Szybka akcja, wybuchy, kaskaderka w Dubaju. Wszystko to co oczekiwałem od filmu dostałem, i świetnie się bawiłem. Polecam!!!
Niedawno wróciłam z kina i sądze że film byl świetny do konca trzymał w napieciu a te komediowe wciecia byly rewelacyjne :)