Ach już dawno żaden film akcji nie trzymał mnie tak w napięciu. Właściwie to nie ma czasu na jakieś gadania. Kilka świetnych scen( no prawie wszystkie były świetne :D) Abramsowi chyba tylko nie udał się ten skok ze spadochronu bo przez duzą część czasu dostwałem oczopląsu. Ale mimo wszystko był zaje...... Nareszcie porządny madafka co się nie cacka, naprawdę wredny skurczybyk - brawa dla Hoffmana!
-MI - świtetny film no bo pierwszy
-MI:2 - jeszcze lepszy, gołębie i zwolnione tempo
-MI:3 - akcja , akcja i jeszcze raz akcja - ryzykuje stwierdzenie że najlepszy MI ever!
Tom Cruise + Hoffman + Abrams + Królicza Łapka(jak dla mnie intrygujące do tej pory) + scena na moście + scena w samolocie + scena w Watykanie + tortury psychiczne Ethana + akcja + skok i potem zjazd na drapaczu w Szangchaju =
= Moja ocena - bezapelcyjne 10/10
Mi też się ta część podobała, nawet bardzo. Ale uważam, że część pierwsza jest jednak lepsza od drugiej, chociaż trudno te filmy porównywać, jedynka jest bardziej szpiegowska, a dwójka to raczej film akcji.
Trójka rzeczywiście trzyma w napięciu, no i cały czas coś ciekawego się dzieje. Do tego sporo humoru, bardzo dobra gra aktorów, naprawdę warto było się na ten film wybrać.
Pozdrawiam:-)