PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77372
6,6 41 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

Swietna akcja. Film trwa niemal 2 godziny i trzyma w napieciu do samego konca. Naprawde swietne kino. Dla mnie (nie jestem fanem serii) była to najlepsza część.
pozdrawiam i zycze miłego oglądania :)

ocenił(a) film na 9
Maciek_speedway

Zgadzam sie, mnie tez miło filmik zaskoczył ;D
Polecam gorąco

ocenił(a) film na 9
Maciek_speedway

ja rowniez z całą pewnoscią mogę polecić ten film fanom kina akcji i Toma Cruise'a :) Obejzalem i się nie zawiodłem. Po raz kolejny dostajemy dużą dawkę akcji okraszoną ciekawą fabułą.

Hirutsugi

ja tez polecam ogladac ten film.

ocenił(a) film na 6
Kinomaniak20

przyłączę się ;] Obejrzałem przed chwilą i stwierdzam, że jest zdecydowanie lepszy od drugiej części i podoba mi się tak samo jak "1".
Polecam

Maciek_speedway

RÓWNIEŻ POLECAM.
TEŻ JESTEM FANEM SERII.
NIE BYŁO TO JEDNAK ARCYDZIEŁO. OGLĄDAŁEM TEN FILM 2 RAZY. I ZA DRUGIM RAZEM PODOBAŁ MI SIE WIELE BARDZIEJ NIZ ZA 1SZYM. POWIEDZIAŁBYM ZE JEST TO ZWYKŁE KINO SENSACYJNE NA POZIOMIE. AKCJA, FABUŁA, NAPIĘCIE I AKTORSTWO - BRAK ZARZUTÓW. JEDYNIE TROCHE DUZO TYCH NIEMOZLIWYCH AKCJI - ALE CÓZ ... TO WKONCU MISJA NIEMOŻLIWA. JAK DLA MNIE JEDNAK BYŁ GORSZY OD CZESCI DRUGIE. STAWIAM GO JEDNAK NA RÓWNI ZE ŚWIETNĄ JEDYNKĄ.
WIĘC BĘDZIE TAK: 2>3,1. JEDNAK DWÓJKA BYŁA ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA. SZCZEGÓLNIE DRUGA POŁOWA FILMU. TROCHE WOLNO SIĘ ROZKRĘCAŁ, ALE JAK UZ SIE ZACZĘŁA PIERWSZA SCENA PORZĄDNEJ AKCJI TO JUŻ NAPIECIE I AKCJA BYŁ DO KOŃCA FILMU. :)
POLECAM CAŁĄ SERIĘ. DWÓJKĘ NAJBARDZIEJ, PÓŹNIEJ TRÓJKE I JEDYNKĘ NA RÓWNI