PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77372
6,6 41 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

Ethan Hunt przez pół filmu ratuje ŻONĘ , buhahahah. To jakby Bondowi też dać żonę i dziecko. Chciałem filmu akcji a dostałem jakiś melodramat z paroma efektami. Zaszmacili agenta MIF, oj zeszmacili...

hincu

Nic się nie znasz :) Film ma nadal całkiem dobry klimat. Wątki miłosne czasem przesadzone, szczególnie pod koniec, ale jednak nadal jest to dobry film akcji, z dobrymi pościgami, gadżetami i czasami zabawny. Moim zdaniem lepszy od poprzednich części (pomijając sceny romantyczne, których jednak niewiele było)

ocenił(a) film na 6
Burned

trojak lepsza od 1 hmmmm kto co lubi ale 1 to byl prawdziwy film o CIA szpiegowski a 2 i 3 to juz typowe rozpierdócha zeby nakarmić czymś mozg tak jak zarcie w niektórych budkach gówno i nic wiecej

hincu

Bondowi chyba "darowano" żonę w "W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości". Dzieci niestety nieotrzymał, a żona zgineła na początku filmu. :)

kamsztel

Na samym końcu, zastrzelił ją Bloefeld .

Rychoslaw

Mój błąd ( przynajmniej pamiętałem, że nie miał dzieci :) )

kamsztel

Żadna kontynuacja nie dorówna pierwszej części "Mission: Impossible".
:)

Lubie_chipsy

mnie się bardziej MI: II od I podobało więc trójka będzie najlepsza ;-)

swierszcz

Huncu, po pierwsze jest to IMF a nie MIF. A po drugie to naprawdę fajny film akcji z bardzo dobrymi kreacjami aktorskimi, zwłaszcza Philipa Seymour Hoffmana.

ocenił(a) film na 10
digital8

Hicu@ sam jesteś szmira. A M.I.2 było do kitu i jechało tandetą. M.I.1 było dobre ale trójka jest najlepsza, poprostu rewelacyjna.Nie ma przesadzonych efektów specjalnych, ale jest ich dużo, tylko że w poruwnaniu do dwujki były wiarygodne i dopracowane.