mimo kilku słabszych i kilku przekozaczonych scen - ogląda się wyśmienicie. prawie cały czas coś się dzieje, wybuchy, pościgi, strzelaniny, SUPER!
JAK umierasz z nudów na takich filmach jak MI III to przerzuć się na melodramaty, matołku
stary nie przesadzaj że film jest taki genialny, ty chyba nie oglądałeś porządnego filmu jak dajesz 10 za M:I:3 , no ale o gustach się nie dyskutuje
Tekst że o gustach się nie dyskutuje na filmwebie nie znaczy nic i chyba wszyscy dobrze o tym wiedzą bo wszystkie poprzedni wypowiedzi tą kwestie poruszają.
Co do filmu to jest to porządne kino akcji z zarąbiście marnymi dialgami dlatego równie dobrze w pewnych miejscach powinno ich nie być. A tzn przekozaczone akcje to w gruncie rzeczy esencaj tego filmu. Uważam że pod względem akcji dorównuje MI2 ale fabularnie dalej najlepsza pozostaje MI1.
O mamo:( Ciężko powiedzieć ogólnie czym jest dobry film, a to dlatego, że samych rankingów w sieci i czasopismach było, jest i bedzie multum, a w każdym inny film na pierwszym miejscu:] Ogólnie są przyjęte filmy, które w swoim gatunku coś znaczą np. Taksówkarz czy powiedzmy Matrix. To, że uważasz iż MI3 zasługuje na 10/10 to twoja sprawa, ale nie spodziewaj się że wszyscy cię poprą, albo nawet, że bedzie ich wielu. Seria MI to przeładowane efektami kino szpiegowskie, nie zawsze mogące się poszczycić dobrym aktorstwem.
maciek1983 dla mnie na 10 zasługuje Braveheart, trylogia Władcy Pierścieni czy może nawet trylogia Matrixa, to filmy wybitne, które na długą zapisały się w kartach kina światowego, a taki M:I:3 w czym dorównuje podanym wyżej tytułom ?, tak jak mówiłem jedynie co podobało mi się w M:I:3 to aktorka Michelle Monaghan
cool to ty moze jestes ale za duzo filmów w zyciu nie widziałes chyba skoro matrix jest dla Ciebie wybitny. Przeciez to bezsensowna i nudna sieczka na poziomie kill bill 1(reaktywacja i rewolucje). 10 to prawdziwy romans, gorączka...
każdy ma swoje zdanie. Braveharta nie oglądąłem, a Matrixa też oceniam na 10/10
hej COOLMAN jeśli uważasz takie tytuły jak MATRIX (wszystkie cześci) za wybitne dzieło podobie jak władce pierścieni (tez każda cześć razem i osobno) to szczerze masz słabe rozeznanie - bo te filmy naprawde nie w żaden sposób WYBITNIEJSZE od innych, z tym że WŁADCA był na podstawie ksiażki która była hitem od praktycznie zawsze (wiec musiała się przyjać i sprzedać - I TOBIE PODOBAĆ) bo tylko miłśnicy TOLKIENA widzą w tym Fuszere:P oczywiście jesli chcą zobaczyc - ale ok chce powiedzeć że dla kogos taki film jak REKSIO może być wybitny (dla mnie był uwielbiam psiaka)
PROSZE NIE OSKARŻAJCIE SIE O BRAK OCENY IDELNEGO "WYBITNEGO FILMU" to głupie jest troszke... a mission muszę zobaczy - bo...
uważam CRUSISA za wybitnego aktora:P