PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95742}
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77372
6,6 41 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

cenzura??? mój wpis został zablokowany! Ciekawe dlaczego??? :) Powie mi ktoś?

użytkownik usunięty
elisa17

Jesli skrytykowałaś szanownego pana Toma to pewnie ktoś z Filmwebu się wkurzył i cię zablokował. Napisz jeszcze raz:-)) pozdro

Phi odezwały się fanki Magdy M., Ja wam pokażę!. Crouse jest dobrym aktorem i nie można mu dawać 1 za życie prywatne. Ja mam glęboko gdzieś co on robi a czego nie, ale aktorem jest dobrym. Uwieżcie, danie 10 De Niro, Al Pacino czy Depowi nie czyni z was wielkich znawców!

digital8

szkoda tylko ze wiele osob utozsamia urode z talentem a nie zawsze ladny chlopiec (chlopcem to on juz dawno nie jest ale robi co moze)= dobry aktor. a Pacino DeNiro i Depp sa akurat wyjatkiem od tej reguly :P

marys

Czasem o jakości aktora można przekonać się równiez po jego wyborach repretuarowych. Akurat Pacion i De Niro ostatnio nimi nie zachwycają. To tyle o nich. Sam Cruise ma na koncie ciekawe role w udanych filmach, gdzie właśnie wykorzystując swój wizerunek wypadł dobrze.

ocenił(a) film na 10
marys

Cruise to swietny aktor-za Magnolie powinien dostać tą statuetke,wygrał Michael Caine ale on odbierając OSkara powiedział,że nalezała się Cruisowi.

Rola w Magnoli to majstersztyk!