6,8 78 tys. ocen
6,8 10 1 78073
6,8 33 krytyków
Mission: Impossible III
powrót do forum filmu Mission: Impossible III

do kogoś kto już widział M:I III - co sie dzieje z Nyah (podobno zastapiła ja Carrie Ann Moss i w ogóle zmieniono postać) no i z kim tym razem romansuje Ethan? ;) I jeszcze jedno: czy film dobrze sie konczy? z góry dziękuje!

7martina

Hej! Ja już widziałem 3 częsc. Kolega, załatwił mi z Teheranu, tam była już premiera miesiąc temu. Jeżeli chodzi o Njah to masz rację Carrie Anne Moss była brana pod uwagę, ale ta odmówiła producentom, bo na razie dołączyła do obsady IV części Matrixa (Matrix: Resurection). Zamiast niej rolę Nyah zagra Andy Serkis (Oczywiście w zielonym kostiumie). Ethan (casanova jak zwykle) będzie romansował z Laurencem Fisbhournem (czy jak go tam się pisze). Twórcy chcieli w ten sposób pokazac, że są pozytywnie nastawieni do związków homoseksualnych. Film kończy się, kiedy Fihbourne oznajmia Cruisowi: "Ethan... Nie wiem jak ci to powiedziec, ale... będziemy mieli dzidziusia...". Mission Imposible? Nie dla wspołczesnego kina...

kuosu

... ze niby chciałes sie popisać inteligencją i pomysłowością? nie udało sie. ale staraj sie dlej, moze nawet sie w koncu zaśmieje.
do normalnych osów ponawiam prośbe ;)

7martina

Udało się;P Ja się pośmiałam troche ale biorąc pod uwage że Mission impossible nie jest ciekawym filmem, może za pierwszym razem tak ale mi sie juz 2 część nie podobała, taki scenariusz jest możliwy;)

ocenił(a) film na 10
alien_2

Ethan ma żonę...gra ją Michelle Monaghan,już na początku Ethanowi złoją skórę...są oficjalne recki w necie-ale nie polecam psucia sobie filmu bo podobno jest dużo lepszy od 2

kuosu

"Hej! Ja już widziałem 3 częsc. Kolega, załatwił mi z Teheranu, tam była już premiera miesiąc temu. Jeżeli chodzi o Njah to masz rację Carrie Anne Moss była brana pod uwagę, ale ta odmówiła producentom, bo na razie dołączyła do obsady IV części Matrixa (Matrix: Resurection). Zamiast niej rolę Nyah zagra Andy Serkis (Oczywiście w zielonym kostiumie). Ethan (casanova jak zwykle) będzie romansował z Laurencem Fisbhournem (czy jak go tam się pisze). Twórcy chcieli w ten sposób pokazac, że są pozytywnie nastawieni do związków homoseksualnych. Film kończy się, kiedy Fihbourne oznajmia Cruisowi: "Ethan... Nie wiem jak ci to powiedziec, ale... będziemy mieli dzidziusia...". Mission Imposible? Nie dla wspołczesnego kina..."

Genialny scenariusz :O chyba zdecyduje się pójść do kina na to cudo :D :P