daje 1 bo to polski film. a pozatym jeszcze tego witkaa kogośtam ;/ co z tym kinem sie dzieje ? ;( <smutekirozgoryczenie> nie mam zamiaru na to iśc do kina. pfee.
o Matko! recenzent sie znalazl. proponuje najpierw zglebic tajniki ortografi, gramatyki i nieco historii, a potem dopiero brac sie za komentarze. co za nieuk z Ciebie!
Niestety duża (choć nie całkowita) anonimowość jaką daje internet i możliwość dostępu dla każdego powoduje że portale są zaśmiecane przez tysiące komentarzy pisanych przez, mówię to z pełną odpowiedzialnością, idiotów, debili i ignorantów. Co smuci tym bardziej że wiele skądinąd wartościowych stron takich jak ta brudzona jest nieprzemyślanymi "wymiotami werbalnymi". Niestety:(
A propos "witka cośtam": masz 13 lat i chodzisz do gimnazjum czy naprawdę jesteś tak ograniczony?
Karolek101 nie wiem czy nie powtarzało Ci to któreś z twojego jakże udanego rodzica,ale się powtórzę...
Czy ty aby na pewno jesteś normalny???
Jak? Jak - pytam, bo oczom nie wierzę...
JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ KIM BYŁ WITKACY?!
Dno dna dla mnie.
mhmm. To widzę, że udała mi się prowokacja ;) Wiem, wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że jaki to ja nie jestem.. ale cieszę się, że bronicie takiego człowieka jakim był Witkacy i jestem dumny z tego, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie. A teraz proszę bardzo, piszcie jaki to jestem niepoprawny i tak dalej..
Pozdrawiam wszystkich powyżej ;) i wesołych świąt życzę.
po prostu chciałem zobaczyc jak ludzie na to zareagują. chciałem sprawdzic ilu jest jeszcze ludzi, którzy wiedzą kim był Witkacy i się mile zaskoczyłem . ;)
chodzi mi o to, że żadna z tych osób mnie nie poparła. rozumiesz? jak przeprowadza się ankiety nie pyta się wszystkich ludzi tylko wybraną liczbę. a tutaj 100% czyli te marne 6 osób mi zaprzeczyło.
Kolejny pseudointeligent spod budki z piwem... Spokojnie... Kinematografia
nie ucierpi na twojej nieobecności na tym filmie... Oglądaj dalej spokojnie
terminatora...
chłopcze, jeśli nie wiesz o co chodzi to nie pisz ;) może przeczytałbyś wszystkie wypowiedzi? bo tylko wstydu sobie narobisz. aha i dla Twojej wiadomości :P nie lubię Terminatora.
po pierwsze : NIE będziesz mi mówił, co mam robić.
po drugie : Sam założyłem ten temat, więc mogę w nim pisać co chce.
Jasne?
Poza tym mamy wolność słowa.
Jeśli Ci się coś nie podoba, to sam się nie wypowiadaj. i grzeczniej byłoby napisać `Ty` z dużej litery. Nie nauczyła Cię mama?
Mama nie. Sama się nauczyłam, że z wielkiej pisze się do tych którzy na to zasługują.
uu . To mnie zmiażdżyłaś tą wypowiedzią. Jeśli możesz, tzn. jeśli na to zasługuje, to czy możesz mi wytłumaczyc dlaczego napisałaś `ty się już lepiej w tym temacie nie wypowiadaj.` ? Przeszkadzają ci coś moje wypowiedzi? Chyba, że nie zasługuje na wytłumaczenie no to trudno, jakoś przeżyje bez tego.