6,1 10 tys. ocen
6,1 10 1 10483
4,7 7 krytyków
Mistyfikacja
powrót do forum filmu Mistyfikacja

daje 1 bo to polski film. a pozatym jeszcze tego witkaa kogośtam ;/ co z tym kinem sie dzieje ? ;( <smutekirozgoryczenie> nie mam zamiaru na to iśc do kina. pfee.

ocenił(a) film na 6
karolek101

jesteś pan zbiorem molekuł

Szem

:) cieta riposta...kulturalna i dosadna:)

karolek101

o Matko! recenzent sie znalazl. proponuje najpierw zglebic tajniki ortografi, gramatyki i nieco historii, a potem dopiero brac sie za komentarze. co za nieuk z Ciebie!

Diux83

Niestety duża (choć nie całkowita) anonimowość jaką daje internet i możliwość dostępu dla każdego powoduje że portale są zaśmiecane przez tysiące komentarzy pisanych przez, mówię to z pełną odpowiedzialnością, idiotów, debili i ignorantów. Co smuci tym bardziej że wiele skądinąd wartościowych stron takich jak ta brudzona jest nieprzemyślanymi "wymiotami werbalnymi". Niestety:(

A propos "witka cośtam": masz 13 lat i chodzisz do gimnazjum czy naprawdę jesteś tak ograniczony?

artur_zareba

troll i tyle

za krótki <br/>
za krótki <br/>

karolek101

Karolek101 nie wiem czy nie powtarzało Ci to któreś z twojego jakże udanego rodzica,ale się powtórzę...
Czy ty aby na pewno jesteś normalny???

ocenił(a) film na 6
karolek101

Jak? Jak - pytam, bo oczom nie wierzę...

JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ KIM BYŁ WITKACY?!

Dno dna dla mnie.

karolek101

mhmm. To widzę, że udała mi się prowokacja ;) Wiem, wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że jaki to ja nie jestem.. ale cieszę się, że bronicie takiego człowieka jakim był Witkacy i jestem dumny z tego, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie. A teraz proszę bardzo, piszcie jaki to jestem niepoprawny i tak dalej..
Pozdrawiam wszystkich powyżej ;) i wesołych świąt życzę.

ocenił(a) film na 6
karolek101

ja to już nic nie rozumiem. po co takie coś pisać?

maakowiec

po prostu chciałem zobaczyc jak ludzie na to zareagują. chciałem sprawdzic ilu jest jeszcze ludzi, którzy wiedzą kim był Witkacy i się mile zaskoczyłem . ;)

ocenił(a) film na 6
karolek101

No bez jaj, 6 osób! Sukces!

Szem

chodzi mi o to, że żadna z tych osób mnie nie poparła. rozumiesz? jak przeprowadza się ankiety nie pyta się wszystkich ludzi tylko wybraną liczbę. a tutaj 100% czyli te marne 6 osób mi zaprzeczyło.

karolek101

ale jednak prowokacja na poziomie -101 ;)

karolek101

Kolejny pseudointeligent spod budki z piwem... Spokojnie... Kinematografia
nie ucierpi na twojej nieobecności na tym filmie... Oglądaj dalej spokojnie
terminatora...

Pyrek83

chłopcze, jeśli nie wiesz o co chodzi to nie pisz ;) może przeczytałbyś wszystkie wypowiedzi? bo tylko wstydu sobie narobisz. aha i dla Twojej wiadomości :P nie lubię Terminatora.

ocenił(a) film na 6
karolek101

ty się już lepiej w tym temacie nie wypowiadaj.

maakowiec

po pierwsze : NIE będziesz mi mówił, co mam robić.
po drugie : Sam założyłem ten temat, więc mogę w nim pisać co chce.
Jasne?
Poza tym mamy wolność słowa.
Jeśli Ci się coś nie podoba, to sam się nie wypowiadaj. i grzeczniej byłoby napisać `Ty` z dużej litery. Nie nauczyła Cię mama?

ocenił(a) film na 6
karolek101

Mama nie. Sama się nauczyłam, że z wielkiej pisze się do tych którzy na to zasługują.

maakowiec

uu . To mnie zmiażdżyłaś tą wypowiedzią. Jeśli możesz, tzn. jeśli na to zasługuje, to czy możesz mi wytłumaczyc dlaczego napisałaś `ty się już lepiej w tym temacie nie wypowiadaj.` ? Przeszkadzają ci coś moje wypowiedzi? Chyba, że nie zasługuje na wytłumaczenie no to trudno, jakoś przeżyje bez tego.