PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814945}
4,4 50 tys. ocen
4,4 10 1 50045
2,6 33 krytyków
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
powrót do forum filmu Miszmasz czyli Kogel Mogel 3

Byłem, widziałem, do tej pory nie mogę się pozbierać.

wjaroszek4

To tak jak ja, w nagrodę dałam 1 gwiazdkę, szkoda że nie można dawać ujemnych ocen

wjaroszek4

Coś w tym jest. Panu "reżyserowi" udała się rzeczywiście wyjątkowa sztuka - sprawić, by nawet Ewa Kasprzyk (która była główną atrakcją dwóch pierwszych części) prezentowała się, jakby zapomniała jak grać i była wypożyczona z "trudnych spraw" itp.

ocenił(a) film na 2
jan_niezbedny0

Może dlatego że szlify zbierał robiąc "Londyńczyków" i " Na dobre i na złe"? Piotruś i Marlenka dają przebłyski, ale to tylko cekin przykleił się do gówna. Goździkowie z policjantami robią zawody na żenadę dekady. Jak dla mnie, najlepiej oddaje stopień nieporozumienia ścieżka dźwiękowa: KaCeZet i Zenek, Dredsquad i Wilki.

el_loco79

Ale wkleili tam nawet "Byłaś serca biciem" Zauchy - to dopiero był majstersztyk! :)))
Ciekawe, kto na to wpadł.

Co do "Londyńczyków" i NDiNZ - nie znam całości ani tego, ani tego, ale z pobieżnych kontaktów nie widziałem tam tak słabej gry aktorów. Może dlatego, że to nie komedie.
Bo z komediami w Polsce jest ten problem, że od chyba ponad 10 lat robiący je uznają, że komedia to gatunek oglądany tylko przez debili.

ocenił(a) film na 3
wjaroszek4

ja oglądałem z nastawieniem, że będzie tragicznie - i stąd moja opinia, że są gorsze. Można obejrzeć, tylko po co?
Niestety, odgrzewanie starych pomysłów to kiepski pomysł. Poza Vabank II i ...Blues Brothers 2000 nie znam udanych sequeli

ocenił(a) film na 2
Chrus_T

Pierwsze z głowy... Terminator 2? Batmany Nolana i Burtona? Znajdzie się tego trochę:)

wjaroszek4

Ma ktoś może linka żeby za darmoche obejrzeć 3 część kogla mogla