Nie rozumiem skąd taka niska nota. Na tym filmie cała sala aż ryczała ze śmiechu a przecież o to chodzi. I bez irytujących Karolaka, Szyca czy Adamczyka można zrobić świetną komedie.
oto jak się szybko można ośmieszyć. Jeśli twoje życie jest tyle warte co ta wypowiedz to gratulacje.
Kolejna bardzo mądra odpowiedź kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek merytoryki. Brawo panie Szu;)
nie uśmiałem się ani razu.... a poza tym od kiedy szopa Solskich znajdowała się w Brzózkach ??? Szopa od zawsze była w Grabowie...... przeniesiona została na taczce ? W filmie nie ma nic śmiesznego i jeżeli kogoś bawi scena rzucania pomidorami to gratuluje. Poprzednie części słynęły z genialnych cytatów i dialogów. Tutaj zasępiono je gagami, które nawet w 1 % nie są śmieszne....
Jaki jest sens porównywać części tak oddalone od siebie? Przecież tam wszystko się pozmienialo. To są zupełnie różne filmy. Co mnie obchodzi gdzie odbywała się akcja.. to nic nie znaczący detal
Mylisz się, to bardzo istotne. To tak jakby pomylić imiona głównych bohaterów - gdzie tu jest sens? No chyba, że babcia przeprowadziła się w międzyczasie, ale ani to nie ma sensu, ani ten kretyński film o tym nie wspomina. Poza tym to jeden z kretynizmów tego badziewia, z których niemal w całości skłąda się to coś. Szkoda czasu i klawiatury, żeby opisywać szczegółowo każdy bezsens tego "arcydzieła".
Nie ma sensu właśnie bo te dwa filmy dzieli ogrom czasu. A jeśli szkoda według Ciebie czasu to pytanie po co w ogóle tu odpowiadasz i piszesz cokolwiek? Myślisz że kogokolwiek obchodzi komentarz w stylu 'Ale to badziewie ale bezsens ' .. A jeśli nie potrafisz znaleźć choćby jednego pozytywnego aspektu nawet w filmie klasy B to świadczy że słaby z Ciebie widz. Ja nawet w durnych amerykańskich komediach bym coś znalazł. A jak ktoś jest ograniczony i ma klapki na oczach to tego nie potrafi.