PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814945}
4,4 50 tys. ocen
4,4 10 1 50045
2,6 33 krytyków
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
powrót do forum filmu Miszmasz czyli Kogel Mogel 3

...sentymenty są głupie. Nieśmieszny, żenujący, żałosny. Kasa kasą, ale dziwię się aktorom z poprzednich dwóch części, że zgodzili się tak poniżyć i zagrać w tym filmidle.

MalyPigmey

na ten film też poszłam z sentymentu, oraz ciekawości. Sentement nie zawsze jest głupi czy wstręty, ale czasem fajny. Tutaj co do sentymentu można się rozczarować i zrazić. Jeśli chodzi o ciekawość dobrze czasem samemu się przekonać i mieć swoje zdanie. Ciekawiło mnie bo kilka aktorów z poprzednich części nie żyje. A nie żyje ojciec kasi, mąż kasi, czy babcia Wolajska. I ciekawa byłam jak sobie bez tych postaci poradzili. Zawsze lubiłam postacie rodziców kasi i babci Wolanskiej. A jeśli chodzi o poradzenie sobie bez tych postaci to nawet się im udało. Dlatego filmowi daje 4 czy 5. Sama też byłam wieloma rzeczami rozczarowana z poprzednich częściach a najkrócej można powiedzieć całym wątkiem Piotruś Wolański. A Zakoscielny do roli Piotrusia BEZNADZIEJA. Tak jak spotkanie z kasią. Jedyne co się fajne zachowało to Mama Kasi.