PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814945}
4,4 50 tys. ocen
4,4 10 1 50045
2,6 33 krytyków
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
powrót do forum filmu Miszmasz czyli Kogel Mogel 3

Oglądając zwiastun spodziewałem się, że to będzie przyjemna komedia i tak było. Rewelacyjni aktorzy zagrali swoje role znakomicie! Praktycznie każdą scenę w której byli skradli Goździkowie. Cała sala podczas seansu wybuchała śmiechem. Miło też było zobaczyć Staszka Kolasę, który zamiast hybrydy kalifornijskiej zajął się ogrodem i krasnoludkami. Polecam wszystkim, którzy chcą miło spędzić czas,

Gorkin

Ale sztuczny tekst, chyba za słabo wam płacą za pisanie tych rzeczy. Widać, że to tylko profil do tworzenia sztucznych recenzji i zawyżania oceny. Na profilu ocenione tylko kilkanaście filmów.

ocenił(a) film na 9
Shyne

Oceniam filmy, które na bieżąco oglądam. Nikt mi nie płaci, to fałszywe oskarżenia.

ocenił(a) film na 1
Gorkin

Proponuję, żeby kolega Gorkin oceniał filmy w skali stupunktowej. Wtedy jak najbardziej ocena, którą wystawił będzie zasłużona.
Dając 9/10 stawia tego gniota wyżej niż film numer 1 w rankingu Top 500. Nikt nie może mieć aż tak złego gustu.

ocenił(a) film na 1
mar_cin_ek

A ja myślę, że ktoś może, bo przecież znamy autorów tego "dzieła" ;-)) I wydaje mi się, że skoro to wypuścili to... chyba im się to podoba.

Sitka89

Błąd,to przecież od początku miał być tylko skok na kase

mar_cin_ek

Gorkin jako jedyny profil, który oskarżyłem o wystawianie fałszywych ocen, odpisał. Pozostałe nic nie odpisały, co jest typowe dla fałszywych profili. One nie wdają się w dyskusję, bo nie za to im płacą. :)

ocenił(a) film na 2
Gorkin

Ile ci płacą za pisanie takiego gowna? Ten film uwłacza inteligencji widza.