To jest okropne...tak liczylam ze ten film animowany bedzie spelnial moje oczekiwania..ale jak tylko uslyszalam glos ktory podlozyla Pani Gessler bylam przerazona!Powinni kogos innego zatrudnic,ja wiem ze to zolwica magda,powolna i stara...ale to wypadlo strasznie,ten glos w ogóle nie pasowal.To jest fascynujące ,ze nikt jej nie zwolnil
:D racja. "ja wam urządzę kuchenne rewolucje" xD rozłożyło mnie totalnie, kiepski dubbing do kiepskiej animacji.
Mogli się bardziej postarać. Dobry motyw był a kuchenną rewolucją, jednak jakby ktoś inny głos podkładał oglądałoby się lepiej.
To prawda, Pani Magda nie z tej branży i niestety było to słychać. Wymuszone, sztucznie odczytane dialogi.
taa, Gessler niech lepiej zostanie przy prowadzeniu programu i gotowaniu, to jej wychodzi o niebo lepiej. dubbing niech zostawi profesjonalistom.
Ach więc nie tylko mnie wręcz gryzie po uszach ten żenujący pseudodubbing w wykonaniu Gessler. Zazwyczaj polski dubbing przy animacjach jest dobry i przyjemnie się go słucha, tak tutaj wręcz odrzuca od ekranu, dno i porażka, nawet jeśli animacja sama w sobie nie jest najwyższych lotów, to dubbingowcy się zdecydowanie nie postarali, a Gessler to już koncertowo wręcz zabiła animację na amen.