PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618820}

Mniam!

SeaFood
2011
3,4 2,4 tys. ocen
3,4 10 1 2384
2,0 3 krytyków
Mniam!
powrót do forum filmu Mniam!

To jest okropne...tak liczylam ze ten film animowany bedzie spelnial moje oczekiwania..ale jak tylko uslyszalam glos ktory podlozyla Pani Gessler bylam przerazona!Powinni kogos innego zatrudnic,ja wiem ze to zolwica magda,powolna i stara...ale to wypadlo strasznie,ten glos w ogóle nie pasowal.To jest fascynujące ,ze nikt jej nie zwolnil

polloa

:D racja. "ja wam urządzę kuchenne rewolucje" xD rozłożyło mnie totalnie, kiepski dubbing do kiepskiej animacji.

polloa

Uwielbiam Magdę Gessler... ale rzeczywiście dubbing był kiepski!!

ocenił(a) film na 6
polloa

Mogli się bardziej postarać. Dobry motyw był a kuchenną rewolucją, jednak jakby ktoś inny głos podkładał oglądałoby się lepiej.

ocenił(a) film na 2
polloa

To prawda, Pani Magda nie z tej branży i niestety było to słychać. Wymuszone, sztucznie odczytane dialogi.

polloa

dubbing beznadzieja. Jedynie p. Fronczewski dał radę. Gessler bez emocji, porażka

polloa

taa, Gessler niech lepiej zostanie przy prowadzeniu programu i gotowaniu, to jej wychodzi o niebo lepiej. dubbing niech zostawi profesjonalistom.

ocenił(a) film na 3
polloa

Ach więc nie tylko mnie wręcz gryzie po uszach ten żenujący pseudodubbing w wykonaniu Gessler. Zazwyczaj polski dubbing przy animacjach jest dobry i przyjemnie się go słucha, tak tutaj wręcz odrzuca od ekranu, dno i porażka, nawet jeśli animacja sama w sobie nie jest najwyższych lotów, to dubbingowcy się zdecydowanie nie postarali, a Gessler to już koncertowo wręcz zabiła animację na amen.

polloa

Według mnie Piotr Fronczewski bardziej nie pasował tu od Gessler, ale w sumie Gessler pasuję do tej żółwicy, tyle że nie ma wprawy w dubbingu.