Co za upokorzenie i degradacja, zgnilizna w amerykańskim filmie! Stracone godzina czterdzieści! Co za imitacja komedii familijnej! Dno! Absolutny przerost sensu nad treścią, nie sorry tam nie było sensu, zgorszenie i mdłości, biegunka i grypa żołądkowa Strata kurde czasu i wzroku oraz słuchu! tępota umysłowa, niedorozwinięcie twórczę!
Jęśłi cierpisz na bezsenność i chcesz szybko zasnąć to obejrzyj ten film! NIE OGLĄDAJCIE TEGO, nie róbcie sobie tego błędu co ja sobie zrobiłem i teraz cierpie!!! LUDZIE! ten film to pomyje! PO CO? CZEMU? I KOMU? NIEEEEEEEEEEEE!!
Dziękuję
Dużo słów, żadnej wartości merytorycznej, gratuluję Grzegorzu. A co do filmu do oczywiście nie jest to jakieś cudo kinematografii, ale na leniwe, zimowe popołudnie sprawdza się i można obejrzeć.
Rozumiem ze nie podobał ci się Grzegorzu ten film ale to nie znaczy ze musisz ludzi aż tak do niego zniechęcać, i mówić (pisać) ze maja nie oglądać, właśnie powinni zobaczyć i ocenić a tak jak kolego u góry napisał na zimowe popołudnie albo niedzielny nudny wieczór jak najbardziej tylko z mala dopiskom ode mnie TEN FILM MOIM ZDANIEM TO MOCNE 8/10 :)
mi tez sie spodobal, bezpretensjonalny, luzny filmik....w sam raz na wieczorny odprezajacy seans....(daje 6/10)
masakra że pozwalają takim ludziom zaniżać ocenę całkiem fajnych/śmiesznych filmów... szkoda...