Moja mała księżniczka

My Little Princess
2011
6,7 1,5 tys. ocen
6,7 10 1 1458
Moja mała księżniczka
powrót do forum filmu Moja mała księżniczka

Niestety film w dużej mierze prawdziwy, takie rzeczy niestety się działy i pewnie dalej gdzieś w podziemiu się dzieją, okrucieństwo ludzie nie zna granic a bieda jeszcze bardziej to nasila co nie znaczy że to tłumaczy żeby własne dziecko sprzedać za pieniądze do zdjęć erotycznych, rozwalając mu psychikę w zasadzie do końca życia, tak prawdziwa matka nie postępuje a najgorsza s.uka która traktuje własne dziecko jak produkt do zarabiania pieniędzy, to nie matka to potwór a że mówiła że ją kocha, to puste nic nie znaczące słowa dlatego nie dziwię się reakcji tej dziewczynki na matkę w późniejszym okresie życia...
A dlaczego takie filmy nie powinny powstawać?
Bardzo prosta jest odpowiedź to jawne przyzwolenie na dziecięcą pedofilię, zresztą całkowicie zbagatelizowaną w tym filmie, matka w zasadzie nie poniosła za to żadnej większej kary, chyba tylko taką że nie mogła już robić tych piepsz... zdjęć dla pedofilów,bo przecież nikt normalny nie będzie oglądał i podniecał się zdjęciami 10-latki!!!
Do tego film obraża i nie szanuje uczuć osób religijnych, pozowanie na grobie ( tu akurat mamuśka ) czy pół nagie a może i nagie zdjęcia dziewczynki z krzyżem to już gruba i celowa przesada! już nie wspominając o całowaniu w innych scenach....
Ktoś zaraz napiszę że tutaj w zasadzie niewiele pokazali i wszystko było takie niewinne, może i nie pokazali ( nie mogli ) ale właśnie od takiej niewinności wszystko się zaczyna a zasugerowali bardzo dużo...
Dlatego mojej zgody na takie filmy nie ma a na pewno nie z 10-latkami co jest już mega pedofilskie i moja ocena może być tylko jedna....

slobi

Po tym co piszesz, uznać można, że film jest raczej dobry. Być może obejrzę kiedyś.

slobi

A może wręcz przeciwnie,żeby ostrzegać, nie pomyslałeś o tym? Czy wojenne też nie maja powstawać,bo pochwalaja wojnę? Jak np.Na zachodzie bez zmian?,właśnie to jest antywojenny film, pokazujący,do czego doprowadza wojna i politycy.

slobi

Ty nie oceniłeś filmu,tylko dałeś 1 z powodu tego,że twoim zdaniem nie powinien powstać,bo niektórzy maja klapki i wolą nie zauważać problemu.