PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540899}

Moja miłość pływa w kanałach

Mi amor vive en las alcantarillas
2009
4,8 97  ocen
4,8 10 1 97
Moja miłość pływa w kanałach
powrót do forum filmu Moja miłość pływa w kanałach

Chyba największe nieporozumienie Horror Festiwalu. Pozostaje sobie zadać pytanie co kierowało ekipą filmową przy tworzeniu tak idiotycznego filmu. No i ciekawi jak wiele pieniędzy zaoferowano odtwórcy roli, który tak nawiasem do złudzenia przypominał Miśka Koterskiego.

użytkownik usunięty
Persona_non_grata

Co do Miśka to się zgodze, też mi go przypominał :), ale co do filmu to był tak przerażająco zboczony, że aż śmieszny - bardzo mi się podobał.

ocenił(a) film na 1
Persona_non_grata

Beznadziejny!!! Jeju, pierwszy raz pragnąłem, aby jakiś film się jak najszybciej skończył! To był istny horror - właśnie zrozumiałem dlaczego TO pojawiło się w repertuarze festiwalu.

Bohater też mi przypominał Miśka .... n_n

ocenił(a) film na 10
LONGER_TOM

Piękny film:) Morał: wszystkie kobiety są takie same;)

ocenił(a) film na 1
Machete86

Film był beznadziejny - idiotyczny(listy na papierze toaletowym?! wkładanie penisa do rury?!?) i do tego momentami obrzydliwy. A z horroru nie miał w sobie nic.

ocenił(a) film na 1
Miracle

Totalne dno. To był chyba najobrzydliwszy film jaki w życiu widziałam. Nie wiem co bierze reżyser, ale chyba powinien to jak najszybciej odstawić.
A co do Miśka Koterskiego to sie zgadzam w 100% :D

Persona_non_grata

Tra-ge-dia. Początkowo można było na to patrzeć z lekkim przymrużeniem oka, nawet miałam nadzieję, że trochę się pośmieję (choć to był festiwal horroru...), ale nie spodziewałam się TEGO co wyrabiało się na ekranie przez parę ładnych minut. Nie wiedziałam właściwie czy śmiać się, czy płakać? Do połowy można było się nawet pośmiać z tych idiotyzmów, ale to co działo się w drugiej części przechodziło dosłownie wszystko: granice dobrego smaku, rozsądku etc.
Totalne dno. Pytanie - kto wyłożył na to pieniądze?
Marnotrawca.

ocenił(a) film na 9
black_devil

Naprawdę jesteście tacy tępi, czy tylko udajecie? Filmik był taki, jaki miał być - absurdalny do granic możliwości. Spełnił swoją rolę znakomicie. Oczywiście zasługuje na 10. Co do festiwalu - no w końcu filmik nie miał wiele wspólnego z realizmem, czyż nie?