Moje serce bije po Indyjsku

Phir Bhi Dil Hai Hindustani
2000
7,4 1,1 tys. ocen
7,4 10 1 1124
Moje serce bije po Indyjsku
powrót do forum filmu Moje serce bije po Indyjsku

owszem na początku była sama komedia i nic poważniejszego ale póżniej sie role rozkręciły na lepsze!!!!!Bardzo mi sie podobala histaria BABA.I ogólnie SRK wypadł świetnie z Juhi...musze powiedziec ze tobyl moj drugi film w ktorym ujrzalam ich raze pierwszy to był DIL SE i rola Juhi niezbyt tam mi sie podobala ale po tym filmie wiem że jest świetną aktorką.BRAWO!!!!!

amrita2175

Jeny jaka wpadka!Nie wiem dlaczego juhi skojarzyła mi się z Dil Se teraz sobie tak uswiadomiłam że to Manisha Koirala grała główna rolę...sama nie wiem dlaczego sądziłam że to Juhi.Wybaczcie.

użytkownik usunięty
amrita2175

Nic nie szkodzi, wybaczamy =) Ja właśnie słucham piosenki tytułowej z PBDHH i myślę, że czas obejrzeć cały film.

ocenił(a) film na 10
amrita2175

Masz całkowitą rację. Film świetny. Uwielbiam też teledyski z niego. Są super. Jesli chodzi o ten duet: SRK i Juhi Chawla, to polecam też "One 2 Ka 4", "Raju Ban Gaya Genlemen", "Yes Boss" i koniecznie "Bhoothnath". Spodobają Ci się. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Marguerite

Za "One 2 Ka 4 " dałabym sobie uciąć rękę jednak, jak na razie szukam, szukam i znaleźć nie mogę... :/