PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555226}

Monstrum

Behemoth
2011
2,5 1,1 tys. ocen
2,5 10 1 1123
Monstrum
powrót do forum filmu Monstrum

Nudny syf z ludzmi z chorobą mózgową. Potwora pokazali przez 3 minuty na koncu filmu a ten dziadek i babcia na drabinie normalnie flip i flap. Jeden na górze 2 na dole paweł i gaweł. wkurzyłem się na ten syf bo ileż można cierpieć a wyłączyc szkoda fatygi. Pozdrawiam Marek K...a
Powtórzyłem się ale h.uj

ocenił(a) film na 2
pitersik13

A film sprzed tygodnia kolega widział?
Kosmiczna gorączka to było coś:)

giovanni50

Fakt. Chociaż dla mnie jednak Asylum przebija produkcje Sy Fy. Twórcy ewidentnie mają więcej dystansu.

ocenił(a) film na 2
Moondog

Ale po co tworzyc takie dno
Obejrzyj sobie filmy Autopsja ,Strych i Trupi Legion to nie jest Asylum ani SyFy i też dno

giovanni50

Jestem fanem i łykam to bez popity. Roger Corman też produkuje piękne rzeczy jak Dinocroc vs Supergator. To jest kontynuacja myśli science-fiction z lat 50, zmieniła się technika wykonania, ale poziom często nie :) niedaleko leży Mega Pirania od Wasp Woman.

ocenił(a) film na 2
Moondog

Czyli takie skrajnosci filmowe też są potrzebne

giovanni50

Tylko dla fanów, nie ma co sobie mydlić oczu że posiadają jakąś wartość, to fatalne pod każdym względem filmy.

ocenił(a) film na 1
giovanni50

Trupi legion to asylum, ja myśle że kosmiczna gorączka to byla ciut lepsza ... ja jestem znawcą syfów bleee

ocenił(a) film na 1
pitersik13

ja nieraz specjalnie na fimwebie szukam filmów z oceną ponizej 4 i ogladam syfki komedyjki