Moon

2009
7,3 96 tys. ocen
7,3 10 1 96274
7,5 57   krytyków
Moon
powrót do forum filmu Moon

ocenił(a) film na 10

jak myslicie kim byla ta kobieta ktora Sam zobaczyl na poczatku filmu??
Z gory dzieki za odpowiedz:P
Zupelnie niewyjasniony zostal tez wątek z poprzednimi klonami i co sie stalo z oryginalnym Samem
Ogolnie film dziwny ale na plus, zakonczenie moglobyc inne ale i tak film bardzo dobry i szczerze go polecam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
Shinichi

Tez mnie to zastanawia co to za kobieta, ktora widzial? Jak ktos wpadnie na jakis pomysl to niech pisze, a film generalnie nie byl zly, dalem 6/10.

ocenił(a) film na 9
Shinichi

a wiec tak.. ta kobieta to mam wrazenie ze to byla jego corka dorosła (czemu ja widzial? niewiem) .. orginalny Sam? mysle ze to proste, gdy polaczyl sie z domem jego corka krzykneła cos w stylu "tato ktos sie pyta o mame" i byly slychac glos i bylem przekonany iz jest to orginalny Sam.. mysle ze orginalny sam mogl nigdy niebyc na ksiezycu albo byc i wrocic na ziemie.. a reszta juz zajmowaly sie kolony

ocenił(a) film na 10
ziaro87

Dokladnie tak samo to odebralem jak Ziaro ;)) wg. mnie jest to najbardziej prawdziwe wytlumaczenie ;))
pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Shinichi

To była jego dorosła córka (na 100%). Pozdr.

ocenił(a) film na 8
Shinichi

Wiadomo przecież co sie działo z poprzednimi klonami. Ich czas pracy wynosił 3 lata i "rozpadały" sie tak samo jak ten którego widzielismy przez wiekszosc filmu, a pewnie myślały, że to jakas choroba. Gdy już miał być powrót to wchodzily do tego urządzenia niby do zapewnienia bezpieczenstwa podczas powrotu na ziemie, a tak naprawde to służyło to do ich utylizacji.

ocenił(a) film na 10
Shinichi

Wiem o co chodziło z klonami, mialem na mysl to ze ten watek zostal potraktowany po omacku, nie dowiadujemy sie kiedy, jak etc
A jak ta jego corka zawolala ojca to nie wiadomo w sumie na 100% czy to byl oryginalny Sam

ocenił(a) film na 9
Shinichi

jak chcesz cos wiedziec na 100% to nie w filmach sf:) pzdr