... to z zazdrości?
Rzadko poruszany temat, super pokazany. Dużo lepszy od niejednej dramy. Bez zbędnych
wyolbrzymień i przerysowań
Tak, ocena jest dziwnie niska. Właśnie skończyłam, a tak pięknie pokazanych uczyć na pewno nie da się doszukać w tych wszystkich lepiej ocenianych komediach romantycznych...
dokładnie zwłaszcza, że te komedie są pełne takich holiłudzkich banałów... a tu wcale nie prosta historia z ciekawym rozwinieciem i zakończeniem
Zakończenie było akurat dość przewidywalne. Aczkolwiek nie zmienia to faktu, że film na prawdę przyjemnie się ogląda.
Akurat happyend w tym wypadku wszystko psuje. W życiu nie jest tak różowo, a konsekwencje swojego zachowania powinno się ponosić. Film obyczajowy powinien taki pozostać, a przesłodzone i dość nierealne zakończenie... No cóż, kto co lubi. Dla mnie większość filmów powinna mieć obcięte zakończenia, byłoby dla wielu najlepiej.
tak właśnie myslałem, a tu zonk :P
chociaz czy takie nierealne, blondyn był ultra zakochany, i w dodatku pewny siebie - mimo wszystko
tak, ale z drugiej strony to tylko film
a jednak poruszający bardzo ciekawą tematykę
Jak już mówiłam, bardzo mi pasował, dlatego 8 gwiazdek. A że ja napisałabym inne zakończenie.. Już na to trochę z późno.
Niestety ale gdy film traktuje o tematyce homo z marszu zostaje zasypany 1-kami przez narodowców pseudo patriotów - choć może w tym przypadku może być inaczej bo tylko 93 oceny wiec nie wygląda to na jakiś zmasowany atak kuców ;)