UWAZAM ZE TEN FILM NIE JEST DLA WSZYSTICH! ten film jest tylko dla fanow gry o tym samym tytule a ja jako fan oceniam go 10/10 !!!!!!!!!
Zmienili Sonye, Raidena i zabili Johnyego. Gdybym dopadł tych, którzy tak zrobili to od razu zrobiłbym na nich FATALITY.
Na wzgląd na grę 6/10. I tak za wysoko. Jestem za pobłażliwy.
Sorry ale ten film to totalna kupa. Pierwsza część była przynajmniej W MIARĘ wiernie oddana patrząc na fabułę pierwszej gry Mortal Kombat.
Same minusy widzą.A nie widzą plusów.Według mnie minus to brak raydena czyli lamberta i cagea z 1 i soni.Sory za błędy.A plusy muzyka gorsza od jedynki ale też prze spoko.Efekty super i walki no i oczywiście nowe postacie.Dzięki mk2 przypomniałem sobie jak grałem w mortala na salonach i w domu.
Film jest świetny! Christopher Lambert niemógł zagrać w Mortal Kombat 2 bo grał w filmie beowulf. Sonie dobrze ze zmienili bo tamta aktorka wogóle do niej niepasowała, a Johnny szkoda że zginął . To jest dla mnie jedyny minus . Film -10/10
Ja też jestem (byłem)fanem tej gry i zgadzam się z tobą cienizna. Można obejrzeć tylko ze względu na niezłe walki bo wszystko jest tu gorzej zrealizowane niż w jedynce która BTW jest rewelacyjna i ma wspaniały klimat .
Może i fanem gry nie jestem (ale pamiętam jak się nawalało na konsolach i automatach) i MK I jest według mnie jedną z najlepszych ekranizacji gry tak 2 to jeden z najgorszych filmów na świecie . Dziwne że tego Uwe Boll nie kręcił xD
gorszy od 1 ale przynajmniej mozna bylo zobaczyc wiecej postaci z gry... w jedynce zamiast dac wiecej postaci powpychano jakies mieso armatnie w postaci polnagich miesniakow, tutaj... coz, tutaj wsadzono natomiast za duzo postaci z gry...
Zgadzam sie z przedmowca - Stryker, Kabal i Sektor zostali tylko wymienieni, natomiast tacy kozacy jak Sheeva czy Rain gina szybko i w glupi sposob nawet nie walczac albo znikaja, jak Sub Zero i Nightwolf. Za duzo postaci chcieli wrzucic i wyszla lipa.
Jade powinna byc Murzynka!
"Jade powinna byc Murzynka!" no powinna... przynajmniej o wiele lepiej z postaciami bylo w serialu... ale to tylko ze 20 odcinkow chyba bylo