6,4 57 tys. ocen
6,4 10 1 56950
5,5 29 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

Macie tu recenzje filmu z lekka dawka humoru :)
http://www.youtube.com/watch?v=K60-HW0pY-Y&feature=related

użytkownik usunięty
eversman_4

E, tam. Nie ocenił tego filmu jako "beznadziejny śmieć", tylko po prostu jako słabą produkcję. A czego się spodziewać po ekranizacji gry komputerowej?

ocenił(a) film na 9

a czego możemy spodziewać się po tobie ???

użytkownik usunięty
tomucho77

Ciekawe, co masz na myśli kolego. Bo jeśli napisałeś to "od czapy" to gratuluję ci.

PS. Nie piszemy trzech znaków zapytania, to nie gadu-gadu (którego z pewnością używasz, sądząc po stylu pisania).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
tomucho77

Oj Tomucho, Tomucho, nieładnie tak na Filmwebie wyzywać. To nie Twoje podwórko, kolego - tutaj powinieneś się zachowywać przyzwoicie (tak, wiem - trudne słowo) i w miarę możliwości kulturalnie (jeszcze trudniejsze słowo). No chyba że chcesz mieć bliższe kontakty z moderatorami i administracją - jeśli tak, to nie przeszkadzaj sobie ;)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9

no jeśli to było wyzwisko to jesteś niesamowicie delikatny

użytkownik usunięty
eversman_4

Świetna recenzja, naprawdę się uśmiałem!

użytkownik usunięty
eversman_4

Za bardzo nie miał czego się do czego przyczepić

ocenił(a) film na 4

Jak to nie ?? Na samym początku pokazał że film miał ograniczenie Pg-13. A to specjalne(dla zysku) obnirzenie brutalności w Mortal kombat jest jak upieczenie chleba bez dodania mąki. Totalne dno

ocenił(a) film na 9
eversman_4

żal mi ciebie i twoich teorii - jeśli twierdzisz że film stał się dnem przez to że nie było w nim brutalności to tym stwierdzeniem strzelasz sobie w kolano

ocenił(a) film na 4
tomucho77

Jak narazie to twoja noga krwawi. Grałeś wogóle w Mortala? Jeśli tak to chyba nie masz pojęcia o czym sam do Mnie piszesz