6,4 57 tys. ocen
6,4 10 1 56950
5,5 29 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

jaka jest wasza ulubiona walka

1.Liu Vs Sub-Zero -taka krótka szybka i dynamiczna szkoda zę Sub przegrał
2.Johnny VS Scorpion-Długa i fajniutka
3.Liu Vs Reptile-Szybak i zywa lecz brakuje ataku kwasu Reptile

Grievous

Johnny VS Scorpion najlepsza w całym filmie

sonya_4

popieram
Jahnny vs Scorpion najlepsza :)

Fajna jeszcze jest Liu Kang vs Reptile, ale jednak ta pierwsz wygrywa moim zdaniem :)

ocenił(a) film na 8
Grievous

Opiszę kilka (od najgorszej, do najlepszej) :)

07. Sonya vs. Kano - wykorzystany słynny chwyt nogami znany z gry (na plus), ale przeważnie przewijam tą scenę, chwilę potem jest moja ulubiona walka ;)

06. Johnny Cage vs. Goro - niestety, jest śmieszna, ale nie fajna ;). No i głupie zakończenie - Goro stoi i czeka na kopniaka w pysk. Ten tekst końcowy Cage'a (o tym, że powinien spaść) też bezsensowny i sztuczny.

05. Liu Kang vs. Shang Tsung - średniak, nic specjanego, nie chce mi się opisywać. ;)

04. Liu Kang vs. Sub-Zero - zdecydowanie za krótka! Szkoda, bo początkowo zapowiada się nieźle. Jest klimat gry (pomieszczenie!), ale niewykorzystane (moim zdaniem) zdolności Sub-Zero.

03. Liu Kang vs. Unknown - nie wiem niestety kim był rywal Liu (żadną postacią z gry), ale walka niezwykle efektowna, dynamiczna i na pewno się podoba. Sceneria na minus...

02. Liu Kang vs. Reptile - długa, efektowna, dynamiczna! Muzyka na duży plus. No i słynny "wielokop" (głupio brzmi ;]) na koniec...

01. Johnny Cage vs. Scorpion - klimat! Sceneria! Scorpion!! Cage!!! Nr 1...

To tyle, dziękuję! ;P

ocenił(a) film na 10
Grievous

zdecydowanie Johny vs Scorpion choć końcówka troszke do bani :(

Liu vs Reptile - własnie tego kwasu brakowało (owszem był wczesniej jak był potworkiem przejrzystym ale to nie to samo), ale walka też super no i ta muzyka :)

Liu vs Sub Zero... no cóż czemu nie próbował najpierw zwyczajnego zamrożenia.... jeszcze ta Kitana po co ona tam wchodziła lepiej jakby sobie o tym sam przypomniał :)

Liu Kang vs Shang Tsung... mogło być lepiej ale ogólnie niczego sobie :) walka rozgrywana na kielku płaszczyznach nie tylko tej siłowej :) zresztą Shang jako brat ciekawy motyw :) skusisz sie i lecisz w dół :)

ja jeszcze bardzo lubie walke Cage+Liu+Sonya kontra kilkunastu wojowników :D i jajcarskie komentarze Lamberta i po wyjściu Cage :) w sumie te wtrącenia Raydena wymiatają w tym filmie :)

Ogólnie uwazam że jest to niesamowicie dobra ekranizacja gry bo jest to co wszyscy miłośnicy MK lubią najbardziej :) a więc walka bez zbędnego gadania :) jak juz jest gadanie to sie i pojawi Rayden ze śmieszną wstawką az sie chce dalej oglądać by go słuchać :)

p.s. szkoda że tak zmarnowano potencjał i zrobiono słabą 2 częśc :(

użytkownik usunięty
Kejben

Johnny Cage vs. Scorpion i Liu Kang vs. Reptile obie walki są zajebiste!!!

ocenił(a) film na 8
Grievous

Liu vs Sub Zero
Liu vs Reptile
Johny vs Scorpion
Liu, Sonya, Johny vs jakieś kolesie

ocenił(a) film na 10
Grievous

NAJLEPSZA WALKA TO WALKA POMIĘDZY MIĘDZY JOHNNY CAGE,em a SCORPION,em
jestem jednym z największych fanów tej gry i mogę śmiało powiedzieć że film nie zawiódł moich oczekiwań mam nadzieje że was również POZDRO DLA FANÓW "smoczej serii" :) wiem że film ma kilka wpadek i trochę słabą fabułe ale niema chyba idealnych filmów.
Najbardziej czego zabrakło mi w filmie to brak FATALITY wiem że był FATAL Scorpiona ale niestety lipa Kage był cwany i się zasłonił i może jeszcze walka Sonyi Blade ale czy to na końcu był FATAL ??