nie widzialem gorszego filmu, szczerze... daje 2 gwiazdki za pomysl lecz wykonanie fatalne, jeszcze raz DNO
nastepny dzienciol co nie ma pojecia o filmie, wykonanie bylo wlasnie super, montaz mistrzowski, akcja,nastroj poglebialem sie w niego z minuty na minute, a takie kulawe wypowiedzi jak twoja nie maja wogole pokrycia, nie moge nz takich baranow co nawet argumentow nie moga wydusic na nie
Akurat montaż to ten film ma średni. Wykonany prawidłowo i tyle. Taka przeciętna produkcja do obejrzenia w nudny wieczór.
No cóż ja również nie mam dobrego zdania o tym filmie. 4/10 :( Od samego początku mi sie nie podobał, nudny z serii sadystyczno-psychopatycznej. Gorszy od niego był "Hostel" i "Hostel 2"
jeszcze nie widzaiłem Motelu ale jeśli ktoś pisze ,że film jest lepszy od Hostel i Hostel 2 to film musi być super ponieważ uważam ,że w przypadku Hostelów pierwsza część jest zajebista a druga również dobra jak nie lepsza od pierwszej części ,z pewnością go obejrze i podziele się wrażeniami na forum ,pozdrawiam ;-)