Motel

Vacancy
2007
5,9 21 tys. ocen
5,9 10 1 20579
6,0 8 krytyków
Motel
powrót do forum filmu Motel

nie widzialem gorszego filmu, szczerze... daje 2 gwiazdki za pomysl lecz wykonanie fatalne, jeszcze raz DNO

użytkownik usunięty
Sub_uh

nastepny dzienciol co nie ma pojecia o filmie, wykonanie bylo wlasnie super, montaz mistrzowski, akcja,nastroj poglebialem sie w niego z minuty na minute, a takie kulawe wypowiedzi jak twoja nie maja wogole pokrycia, nie moge nz takich baranow co nawet argumentow nie moga wydusic na nie

ocenił(a) film na 5

Akurat montaż to ten film ma średni. Wykonany prawidłowo i tyle. Taka przeciętna produkcja do obejrzenia w nudny wieczór.

ocenił(a) film na 4
Sub_uh

No cóż ja również nie mam dobrego zdania o tym filmie. 4/10 :( Od samego początku mi sie nie podobał, nudny z serii sadystyczno-psychopatycznej. Gorszy od niego był "Hostel" i "Hostel 2"

bladooka85

jeszcze nie widzaiłem Motelu ale jeśli ktoś pisze ,że film jest lepszy od Hostel i Hostel 2 to film musi być super ponieważ uważam ,że w przypadku Hostelów pierwsza część jest zajebista a druga również dobra jak nie lepsza od pierwszej części ,z pewnością go obejrze i podziele się wrażeniami na forum ,pozdrawiam ;-)

ocenił(a) film na 6
Sub_uh

Jak nie widziales gorszego filmu od tego to zobacz sobie "slash" stary