1. Skoro przyjechał tak szybko policjant, bo "namierzyli" sygnał, to dlaczego później nie wysłali następnego radiowozu?
2. Pod koniec filmu wbiegają do pokoju. Koleś chowa żonę nad sufitem, a zaraz potem wychodzi na zewnątrz, gdzie rzecz oczywista są mordercy. Bezsensu.
Bohaterzy uciekaję w pewnym momencie tunelem pełnym szczurów.
Jednocześnie maja kable którymi płynie prąd do żarówek :D
(Każdy chyba wie, że szczurów drażni pole elektromagnetyczne i zawsze przegryzają kable)
Trzeba docenić, że jest to film niskobudżetowy, ma oryginalna fabułę i jest prawdopodobny.
7/10
3.kolejna sprawa, dlaczego nie posprzątali tego gościa po tym jak go zabili? ponieważ musiało okazać się, że on żyje, leżał tam sobie i czekał, aż żona wszystkich załatwi ;)
ale ogólnie film fajny, biorąc pod uwagę te wszystkie amerykańskie horrory z tym samym sceniariuszem... nawet trochę bałam się w nocy :)
Może i jest w tym filmie trochę błędów - ale w którym nie ma?Moim zdaniem jest niezły i w miarę z sensem i co najważniejsze różni sie na plus od tych jatek jakie ostatnio sie "przewalaja" przez kina (hostel np.).
[Spoiler] Rzeczywiście końcówka i ten happy end psują trochę wrażenia po filmie, ale... gdy Amy wróciła się do tego kolesia po kabel do telefonu byłem przekonany, że ten się jeszcze ocknie - brawa dla autorów, że tak się nie stało :) Całość oceniam na 6/10. Nieźle się oglądało w nocy, akcja w dość szybkim tempie, do tego bardzo krótki, a co za tym idzie nie nuży.
4. Skąd ona wiedziała, że koleś ma kabel z telefonu w kurtce?!
5. W pokojach był monitoring z dźwiękiem a mordercy nic nie wiedzieli co się dzieje z ich ofiarami!!
i jeszcze dużo można by tego wypisać...
- albo jak wychodzi pierwszy raz tunelem do pokoju właściciela to z widoku kamery od dołu trzyma latarkę zaświeconą w dłoni, a zaraz potem podnosi ją z ziemi i zapala
ooo ja mam następne...xD Mason wyrywa kabel od telefonu i chowa go do kieszeni.. a ta kobita tego nie widziała to skąd mogła niby wiedzieć gdzie jest ten kabel... ?
Mi się wydawało, że zarządca dusił Amy tym kablem, a później jest pokazane jak zwija go na dłoni i chowa do kieszeni, a robi to przy niej przecież.
oO a może i.. nie wiem nie jestem fanem oglądania filmów po 2 razy dlatego mogło mi umknąć..