PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=223546}

Motel

Vacancy
2007
6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20529
6,1 10 krytyków
Motel
powrót do forum filmu Motel

Fajny film

ocenił(a) film na 7

Pośród tych sadystycznych filmów które się coraz częściej pojawiają gdzie flaki latają non-stop, brakuje mi takich filmów jak ten, gdzie nacisk jest bardziej położony na napięcie.

ocenił(a) film na 10
cirione

Mi również film się bardzo podobał;))

oglądałem go dzisiaj o pierwszej w nocy i muszę przyznać że film mile mnie zaskoczył swoją akcją ;)) która jest praktycznie przez cały film ;))
Nie jest to bajka w której mordercy podnoszą się w momencie gdy już dawno powinni nie żyć ;)) ...bardzo realistycznie zrobiony film.

jak na swój gatunek: thriller dałem dyszke
za klimat, fabułę, napięcie, wykonanie, pomysł, zakończenie

jedyny- to muzyka na początku jak i na końcu filmu...taka bardziej pasująca do filmu sensacyjnego albo jakiegoś kryminału

chrolek91

Moim zdaniem to film który trzyma mocno w napięciu, jest fajny i nie wiem jak to może być badziew.

ocenił(a) film na 5
chrolek91

"bardzo realistycznie zrobiony film"
"dałem dyszke"

Jak niewiele trzeba ludziom do szczęścia. Tez tak bym chciał.
Potem większość filmów tutaj ma ocenę 7-9, nawet takich durnych jak ten. Ale jak głosują typy w większości podobni do spasionych amerykańskich nastolatków to i nie ma czemu się dziwić. Rośnie na mam "elyta" znawców kina.

ocenił(a) film na 10
Cavaan_2

chyba ty jesteś takim typem;/ tylko potrafisz krytykować i nic więcej
zrób lepszą fabułę ... pewnie według Ciebie horror powinien być jednym wielkim spektaklem w którym krew i flaki latają przez cały film ;/
Lubię krwawe horrory ale bez przesady ''Motel'' jak i wiele innych filmów np. ''Inni'' pokazał że bez zbędnego wylewu krwi można się bać i czuć napięcie niemal przez cały film.

ocena 7 jest bardzo dobra jak na ten gatunek

a jeśli Ty tak nie uważasz to już twój problem ;] każdy ma swoje zdanie, ale oceny nie oszukasz...