Pośród tych sadystycznych filmów które się coraz częściej pojawiają gdzie flaki latają non-stop, brakuje mi takich filmów jak ten, gdzie nacisk jest bardziej położony na napięcie.
Mi również film się bardzo podobał;))
oglądałem go dzisiaj o pierwszej w nocy i muszę przyznać że film mile mnie zaskoczył swoją akcją ;)) która jest praktycznie przez cały film ;))
Nie jest to bajka w której mordercy podnoszą się w momencie gdy już dawno powinni nie żyć ;)) ...bardzo realistycznie zrobiony film.
jak na swój gatunek: thriller dałem dyszke
za klimat, fabułę, napięcie, wykonanie, pomysł, zakończenie
jedyny- to muzyka na początku jak i na końcu filmu...taka bardziej pasująca do filmu sensacyjnego albo jakiegoś kryminału
"bardzo realistycznie zrobiony film"
"dałem dyszke"
Jak niewiele trzeba ludziom do szczęścia. Tez tak bym chciał.
Potem większość filmów tutaj ma ocenę 7-9, nawet takich durnych jak ten. Ale jak głosują typy w większości podobni do spasionych amerykańskich nastolatków to i nie ma czemu się dziwić. Rośnie na mam "elyta" znawców kina.
chyba ty jesteś takim typem;/ tylko potrafisz krytykować i nic więcej
zrób lepszą fabułę ... pewnie według Ciebie horror powinien być jednym wielkim spektaklem w którym krew i flaki latają przez cały film ;/
Lubię krwawe horrory ale bez przesady ''Motel'' jak i wiele innych filmów np. ''Inni'' pokazał że bez zbędnego wylewu krwi można się bać i czuć napięcie niemal przez cały film.
ocena 7 jest bardzo dobra jak na ten gatunek
a jeśli Ty tak nie uważasz to już twój problem ;] każdy ma swoje zdanie, ale oceny nie oszukasz...