Motel

Vacancy
2007
5,9 21 tys. ocen
5,9 10 1 20579
6,0 8 krytyków
Motel
powrót do forum filmu Motel

nuda jak na thriller yh a o horrorze nawet nie wspomnę ... 1/10.

ocenił(a) film na 10
Iris_13

pewnie nie ogladales calego filmu. Masz taki charakter ze oceniasz film tylko od samego poczatku. A film byl super. Dawno takiego nie ogladalem daje 10/10

astok0

tu się zdziwisz bo cały oglądałam i współczuje tylko ze widziales wcześniej kiepskie filmy skoro uważasz ze motel to dobry film.

ocenił(a) film na 7
astok0

Zgadzam się. Film jest OK.Ja daje 7/10.Fajny klimat-opuszczony motel na bezdrożach USA.Do tego psychopata robiący jako portier:) Jednym słowem Polecam !

ocenił(a) film na 5
Iris_13

Może być ale bez rewelacji.Nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenie i raczej mało straszny.5/10

Iris_13

Człowieku co ty bajdurzysz? Chyba nie oglądałeś tego filmu do końca!?
Jeden z najlepszych thrillerów jakie oglądałem. Wspaniała gra aktorów i do tego jeszcze ten cień grozy. To jest to czego brak nawet w niektórych horrorach.

ocenił(a) film na 7
Iris_13

jejciu:) ile ludzi tyle gustów... mnie się podobał a mój tata oglądał wczoraj na HBO i mu się nie podobał :)

ocenił(a) film na 2
sarah496

Widze, że wiele śmiesznych ludzi pozbawionych gustu pisze na tym forum:) Ja więcej się prześmiałem na tym filmie niż przestraszyłem. Scenariusz tak kiczowaty i banalny, że ciężko opisać jego głupote. Iris 13 podsumowała motel najlepiej jak się tylko dało;p

MrocznyAptekarz

O.o zal, każdy ma JAKIŚ gust, tylko najgorsze jest to, że jak jest on odmienny od np twojego, to wtedy taka osoba nie ma gustu. Poza tym ludzie mają różną wrażliwość jednych coś może straszyć, innych ta sama rzecz śmieszy.

ocenił(a) film na 2
vertogo

Miałem na myśli,że ludzie wypowiadający się na tym forum są pozbawieni DOBREGO gustu. Sorry, ale horrory straszą tylko 12 letnie dzieci, które myślą, że jak obejżą horror to staną się bardziej dorosłe. Dla mnie ten film nie ma klimatu jest przewidywalny od samego początku, jest dziecinny i banalny, więc śmieszą mnie komentarze typu "10/10". Polecam przeżucić się na jakieś ambitniejsze kino.

ocenił(a) film na 8
MrocznyAptekarz

Boooże...

Każdy inaczej odczuwa ten DOBRY GUST o którym mówisz... Dla jednego fajny jest Motel dla innego Piła a następny powie, że tylko on ma DOBRY GUST bo mu się podoba Blair Witch...

ocenił(a) film na 2
xDrejzler

Chyba nic nie wskuram moimi postami na tym forum, ale to troche przykre że ludzie ekscytują się tak marnymi, niedopracowanymi i głupawymi filmami. Naszczęście chociaż ocena (6,4)w miarę oddaje range filmu.

ocenił(a) film na 8
MrocznyAptekarz

Wystarczy pogodzić się z tym że to co dla nas jest szmirą dla innych będzie arcydziełem :P takie życie xD

ocenił(a) film na 7
MrocznyAptekarz

Tu nie chodzi o ekscytacje. Film był średni ale jak go oglądałem nie miałem odruchu wymiotnego. W stosunku do tego co można teraz obejrzeć to Vacancy trzyma się całkiem nieźle.

No i dobrze zauważyłeś. Ten film jest na 6 punktów. Czyli szału nie ma ale zawsze można raz obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
Iris_13

Dałem mu 8/10(ocena Nie Subiektywna) bo naprawde był dobry :P Spodziewałem się komediowego zakończenia( przez Luka :P). Ostatnio wszystkie te horrory i pseudo trhillery są nudne i odpychające, dobre by pójć się pośmiać z kumplami w kinie :P Nie patrze na różne błędy techniczne bo po co?? Ważny jest ogólny odbiór filmu a nie to że światło źle zgasło lub inne pierdoły. Ale kwestia gustu, skoro ktoś nie lubi horrorów itp, to po co ogląda i rozpowiada wszędzie, że to syf?? Mi się osobiście podobał :P