Nie dlatego że film jest beznadziejny, ale raczej odpychający. Kilka czubków wymyśliło sobie zabawę, w której napewno nikt nie chciałby uczestniczyć. I to nie strach a wstręt rządzi w filmie.
Dlaczego jednak ten jeden raz warto? Bo zawsze ciekawe są pomysły ludzi którzy muszą się bronić, by móc przeżyć. Chodzi głównie o to, że muszą myśleć.
Plusem jest to, że film jest bardzo realistyczny tzn prawdopodobieństwo zdarzeń osiąga wysoki stopień. Więc na zapas ku przestrodze, nigdy ale to nigdy nie zbaczajcie ze znanej drogi, bo ta nieznana może was doprowadzić.. do piekła.;)
Dla mnie film jest na 10 jak na swój gatunek Kilku czubków wymuśliło krakwa zabawe i tym sie zgadzam dla mnie tych dwoch osiłkow ktorzy byli podowództwem kierownika motelu miałem wrazenie ze sa ta ludzie którzy chyba wogole nie maja rozumu jak by im kazano zjesc swoje gówno pewnie ny zjedli Przez 80 miut ogladalem film z wielkim napieciem . Akcja czasem zwalnia a czasem przyspisza do niesamowitego tempa to tego film swietnie buduje emocje .Fakt ta tasma była najbardziej brutalna . Ten film miał bydzic emocje może gniew i strach . We mnie to obudził ja mu daje 10 .