PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Co wy Tam Wiecie

ocenił(a) film na 8

Każdy musi się od chamic ;) Gagi dobre jack z moszna na szyi pękałem batman z tekstem ...''widze pole kukurydzy hahah Idzie sie posmiac
Nie polecam pseudo oglądaczom kina ambitnego
Parodia nie komedia ;P

ocenił(a) film na 2
Czanket

Ale parodia czego?
Jak Cię śmieszy to luz, mi to zwisa. Ale nie pocieszaj się takimi "pseudo oglądaczom kina ambitnego" (swoją drogą ciekawe co ma oznaczać?).
Lubię zwariowane komedie, parodie, ale moszna na szyji? Humor podstawówkowy.

Jaho63

Nie , po prostu trzeba to oglądać z ogromnym dystansem a nie spinać sie jak stara baba .

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Widzisz. Ty zamiast o filmie piszesz o mnie. Czy ja piszę, że ty zaś rechoczesz jak org? Nie. Śmieszy Cię ta padaka to wuj z Tobą, ale nie dowartościowujcie się chłopaki tym, że pozostali to pewnie "mohery i PiSowcy". To naprawdę głupie. Bardziej głupie niż sam film.
Jeżeli naprawdę się zainteresowałeś, to możesz sprawdzić u mnie filmy. Uwielbiam zwariowane komedie, parodie, nawet takie po krawędzi. Jedynie, czego nie lubię, to max głupoty. Jakoś mnie nie śmieszy.

Jaho63

Ja pisze o tobie? nie pochlebiaj sobie . pisalem o filmie . co mnie obchodzi czlowieku jakie ty filmy lubisz? mam to w d/u/p/i/e/ !
aha i /c/h/u/j/ z toba tez.

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Ja nie pisałem, że c/h/u/j z Tobą...
Napisałeś, że się spinam jak stara baba. Trzeba przynajmniej swoje wpisy rozumieć.
Ale widzę, że nie trybisz.
A c/h/u/j z Tobą. :)
Pozdro

Jaho63

napisalem ze ten FILM trzeba obejrzec z przymruzeniem oka ! a nie spinac sie jak baba i to nie bylo w bezposrednim odniesieniu do ciebie , no ale widocznie cos w tym musi byc skoro tak to do ciebie trafilo. Więc widac ze ty nie trybisz ,pajacu.

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

O kuźka, to mnie powaliłeś intelektualnie. Nieee, na to nie dam rady nic wymyślić. Wygrałeś snopek siana.

Jaho63

Tak myślałem.

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Halooo ziemia, halooooo. Odezwiemy się za następne 100 lat. Na razie. Pa.

Jaho63

Matka wie że ćpiesz??

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Co ty. Tu nie Holandia, żeby co drugi miał beret zryty dragami.
Ja się dobrze bawię.

Jaho63

dlaczego myslisz ze w holandii co drugi ma zryty beret dragami? skad taki wniosek?

ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Oj z wielu względów. Ale najpoważniejsze to np. pomysły na zalegalizowanie pedofilii. I to nie jakiejś grupki zboków-ekstremistów, ale legalnie działającej partii. Wybranej przez cześć społeczeństwa. Super.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
JbonesLDZ

Widzisz, dla mnie największe internetowe boractwa to są tacy, co ratują się wyzwiskami. Przecież nawet 8 latek jest w stanie napisać Ci, że jesteś półmozgiem, internetowym karaluchem, bekającą amebą...
Dla mnie koniec tematu.
Zgłaszam Cię do moderacji.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Czanket

odchamić się przy tym filmie? to chyba jakieś nieporozumienie. Przecież ten film jest chamski