Super parodia jak ktoś się oburza oglądając film, który od początku do końca wiadomo że jest wygłupem, to musi być ograniczony umysłowo
i pewnie płacze na M jak miłość
Dobrze, że ktoś to zauważył :) Nie wiem jak można tego typu film odbierać na poważnie.
Możesz mi powiedzieć czy jest to film z chamskim humorem, żartami na granicy dobrego smaku a nawet poza nią? niech ktoś mi powie ze to wlasnie taki film, bo już daawno nie oglądalem dobrego filmu w takim klimacie :)
Bardzo chamski humor na granicy dobrego smaku, a nawet poza nim i w życiu nie pomyślałam, że będę się tak świetnie bawiła na takim właśnie filmie.
Sądzę, że taka czołówka najlepszych aktorów nie wchodziłaby w byle g... (nomen omen), gdyby nie chciała się dobrze zabawić. Bo kasy za to specjalnie nie dostali.
Byłem bardzo "luźno" nastawiony do tego filmu. Cieszyłem się ze względu na dobrą obsadę. Nie oczekiwałem dużo, liczyłem na zabawę. Niektóre historie były niezłe, ale część była po prostu żałosna np. segmenty "Super Hero Speed Dating", "Homeschooled". Szczytem głupoty były "The Proposition" i główny wątek poszukiwania "Movie 43".