PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

NIEPOROZUMIENIE

ocenił(a) film na 1

Te słowo wyraża wszystkie moje uczucia, po wizycie w kinie. Zgadzam się z faktem, iż trzeba
mieć dystans ale przy oglądaniu tego filmu nikt ani nic nie pomogłoby mi się wyluzować aby
śmieszyła mnie ta produkcja. Jak pisałem wyżej, nieporozumienie!!

Maacia

Żenada, spodziewałam się czegoś lepszego. Nie mogłam się doczekać końca, a szkoda, bo się oczekałam na ten film. Szkoda...

ocenił(a) film na 8
Maacia

właśnie przez takie bździągwowate komentarze i oceny jest wiele filmów z niesprawiedliwą oceną... weź się trochę ogarnij.. 1/10 dałaś temu filmowi tylko dlatego że nie trafił w Twój gust... sorry ale jestem pewnien że było tam wiele rzeczy z aktóre mogłaś dać przynajmniej 3/10, ale Twoje rozgoryczenie wywołane brakiem humoru spowodowało że dajesz 1..... idz lepiej pograj w bierki a nie oceniaj filmy i zaniżaj im noty

ocenił(a) film na 3
walkeros

Ja dałam 3. Może rzeczywiście nie zasługuje na 1, bo dwie sceny mnie nawet rozbawiły. Ta z jądrami na szyji i jak mała dostała miesiączkę. Reszta ? Jak dla mnie - dno, żenada, nieporozumienie. Ale każdy ma swój gust. ja nie lubię tego typu filmów. W kinie myślałam tylko o tym kiedy to w końcu się skończy. Tyle na temat. Nie byłam w kinie na gorszym filmie - ale jak powtarzam to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 1
walkeros

To nie jest konkurs piękności, tylko strona gdzie właśnie ludzie wyrażają SWOJE zdanie i według SWOJEGO zdania oceniają film. Mam pełne prawo do tego żeby dać 1/10, ponieważ na tyle według mnie zasłużył ten film. A nie wydaje mi się abyśmy przeszli na Ty, więc propozycję bierek odrzucam. Dla jasności, ten jeden punkt przy ocenie filmu to właśnie za to że na jednej czy dwóch scenach się zaśmiałem, długo się zastanawiałem czy ta produkcja w ogóle nadaje się do oceny jakiejkolwiek. Na koniec dodam tylko drogi Walkeros-ie, że nie mam zamiaru dyskutować z osobą która ocenia tak wspaniały film jak 'Skazani na Shawshank' oraz gniota jakim jest 'Movie 43' na tą samą ocenę 8/10. Nie mówiąc o kilku innych dobrych produkcjach ocenionych na tym samym poziomie. Współczuję gustu filmowego choć może bardziej współczuję wewnętrznej potrzeby zaczepiania i próby dogryzienia innej osobie na forum. "... a w domu zaś ma swe królestwo gdzie spokojnie może anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu nie ma nic do powiedzenia, hejter czyli nikt" :)

ocenił(a) film na 8
Maacia

Mogę Ci merytorycznie odpowiedzieć jeśli chcesz. Czy uważasz że ucisk czarnoskórych przez białych był dobry? Czy uważasz że wyzysk małych dzieci w krajach trzeciego świata jest dobry? Czy dobrze jest zatuszować swoje wady na zdjęciach tylko po to aby druga osoba poszła z Tobą na randkę, tylko po to aby przekonać się, że w rzeczywistości jest się kimś innym? Jeżeli przynajmniej na jedno z tych pytań (a takich pytań można zadać około 15) odpowiedziałaś "NIE"... to jest wystarczający powód żeby dać 3.... (pomijając już że fil może być śmieszny :) ).

walkeros

@walkeros - nie ma co dyskutowac, do takiego kina potrzeba wyrafinowanego poczucia humoru. Stad sie biora niskie oceny dla takich filmow jak Borat i Bruno.

Pierwszy raz widze, zeby komus na forum przeszkadzalo zwracanie sie per "Ty" - fail :)