PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64792
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Jaka według was była najlepsza historyjka w tym filmie?.Według mnie ta pierwsza z randka oraz ta z prezentem urodzinowym.

ocenił(a) film na 10
karpiok23

dzieci w automatach, ILaska, beezel, Randka Kate Winslet i nauka domowa z Naomi Watts a tak w ogóle o cały film jest zajebisty

użytkownik usunięty
hilton13

Zgadzam się... Cały film jest ZAJEBISTY!

hilton13

Wyciąć scenę w markecie, i randki superbohaterów, i cały film byłby mistrzowski. Ta chwytająca za serce reklama automatów z dziećmi rewelacyjna, reklama tamponów z rekinem wymiata. A co do historyjek najlepsze od braci farrellych czyli Winslet + Jackman z jądrami na szyji, oraz randka Halle Berry. Następnie adaptacja syna do warunków w Liceum, Anna Farris i kupa. Co ciekawe, w historii o Liceum, oraz o kupce grały autentyczne pary czyli Naomi Watts z mężem Lievem Shreiberem, oraz Anna Farris z mężem Chrisem Prattem

ocenił(a) film na 5
karpiok23

Pierwsza randka oraz pierwsza miesiączka

ocenił(a) film na 8
karpiok23

1.Jądra.
2.Krasnal i zajebista wróżka.
3.Kot.

simon3333

Ta wróżka to Esti Ginzburg
http://www.filmweb.pl/person/Esti+Ginzburg-1195160

ocenił(a) film na 8
Ekonom_Finansista

Wiem ,szukałem jej.........

ocenił(a) film na 7
karpiok23

jak dla mnie ta z Hugh Jackmanem i jajcami na brodzie ;) tak o jeszcze super byla ta z prawda czy wyzwanie :)
ogolnie caly film jest mega :) szkoda ze tak wielu debili go nie rozumie

ocenił(a) film na 2
Shanks1337

haha. zalosny komentarz. no rzeczywiscie film jest tak ambitny ze trzeba go zrozumiec...zal...ogladaj lepiej kino tego typu bo to twoj szczyt mozliwosci.

ocenił(a) film na 6
monisia233

Po co się unosić :)

Dla mnie najlepszą historią była nauka domowa :)

ocenił(a) film na 8
marcela666

Dla mnie tak samo, po prostu masakra :D

ocenił(a) film na 7
marcela666

Haha, racja. Te nauczanie domowe mnie rozbroiło, rewelacyjnie przedstawione :)

użytkownik usunięty
Shanks1337

,, nie rozumie ,, ? tak durną komedię chyba każdy zrozumie, po prostu im się nie podoba jak i również mi

ocenił(a) film na 2
Shanks1337

Niestety określenie "wielu debili go nie rozumie" daje niejako pogląd na Twoją percepcję tego filmu.

ocenił(a) film na 3
karpiok23

1. Homeschooled
2. Machine Kids

ocenił(a) film na 4
karpiok23

najlepsza Homeschooled

ocenił(a) film na 7
karpiok23

Ta z miesiączką i nauczanie domowe

użytkownik usunięty
karpiok23

"Truth or Dare" Halle Berry robiąca takie rzeczy z cyckami wymiata hahahaha xD

karpiok23

jak dla mnie pierwsza miesiączka i randka Winslet-Jackmann są na równi xD

gogo224

kot rozwala system;) mogli go dać na początek, bo reszte można se darować

ocenił(a) film na 7
karpiok23

Najlepsze:
- kot
- Jackmann z jajami

Najgorsza natomiast to scenka w supermarkecie. Jedyny segment na którym ani razu się nie zaśmiałem.

karpiok23

Segment "Happy Birthday". Przynajmniej ten jeden byl bez oblesnych, toaletowych dowcipow...

ocenił(a) film na 8
karpiok23

Victory`s Glory :)

ocenił(a) film na 9
karpiok23

Zdecydowanie najlepsze wg priorytetów:

1. "Victory's Glory" - koszykówka
2. "Machine Kids" - dzieci w maszynach
3. "The Catch" - facet z jajami na szyi - dołączył do debeściaków dlatego, że bez czytania opinii o filmie była to pierwsza scena filmu, która od razu dała mi znać jakiego typu film będzie :-)

najgorsze:
1. "Super Hero Speed Dating" - aczkolwiek amerykanom, zwłaszcza tym zakochanym w komiksach może się podobać,
2. "Veronica" - chyba trochę scenariusz nawalił, dialogi mogłyby nieść wyraźniejszy kontrast.

Ogólnie film zdecydowanie rewelacyjny, inny od wszystkich do tej pory, wybijający się na tle - dlatego oceniam wysoko. Humor prosty i dosadny, czasami człowiek tego potrzebuje. Kiedy spojrzy się głębiej to film przedstawia scenkami odpowiedzi na pytania "co jeśli...." lub "co by było, gdyby....". Koszykówka pod tym względem wg mnie rządzi na całej linii :-))))

ocenił(a) film na 6
karpiok23

Nauczanie domowe to była miazga i akcja z kotem tu też niezła polewa była!

ocenił(a) film na 8
karpiok23

Dobra akcja była z tą dziewczyną co miała okres, a młody nie wiedział co się dzieje:)

ocenił(a) film na 8
karpiok23

zdecydowanie ta z krasnalem i wróżką na prezent :)

ocenił(a) film na 9
karpiok23

Rewelacyjna na głupawa gęba Corey Brewera jak mówi "coatch, they look tough" - victory's glory :-)

ocenił(a) film na 7
karpiok23

Dawno się tak nie uśmiałem jak na tym filmie, oczyszczajacy na maxa, najlepsza scenka to N. Watts i edukowanie syna w domu, potem duet Jackman z Winslett a potem karzeł z Irlandii

użytkownik usunięty
karpiok23

Victory's Glory i Homeschooled, reszta filmu to jakieś nieporozumienie.